To je to što me zanima!

Srbija: Veteran je ispalio preko sto metaka i ranio troje ljudi

Uhićeni Ratko Živgarević je, prema iskazima susjeda, sudjelovao u ratu u Hrvatskoj, nakon čega se propio i postao agresivan. Teško je ranio jednog, a lakše dva čovjeka
Vidi originalni članak

Mediji u Srbiji pišu kako je uhićen čovjek koji je sinoć oko 21.50 sati ispalio preko sto metaka iz "kalašnjikova" u smjeru krčme "Kum" u beogradskom prigradskom naselju Borča i pri tom jednog čovjeka teško ranio, a dva lakše.

Kako doznaju beogradske Večernje novosti, a prenosi vecernji.hr, od susjeda i poznanika, uhićeni Ratko Živgarević je "sudjelovao u ratu u Hrvatskoj, nakon čega se propio i postao agresivan".

- Vjerojatno je s ratišta i donio to oružje - kažu njegovi susjedi.

Živgarević nije bio oženjen i nije nigdje radio za stalno već povremeno kao stolar i najviše vremena je provodio u krčmama i na ulici "žicajući" novac za piće i iz mnogih krčmi su ga vlasnici izbacivali jer je pravio nered. Tako je i sinoć bio pijan pa mu vlasnik nije htio dati piće i istjerao ga je, ali se on ubrzo vratio s "kalašnjikovim" i počeo nasumice pucati po parkiranim automobilima i prema krčmi iz koje je izbačen.

Novosti doznaju da je pucao "rafalno i promjenio je pet okvira", a policija ga tereti za kaznena djela teško ubojstvo u pokušaju, napad na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti, izazivanje opće opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih tvari.

U premetačini njegova podstanarskog stana poronađene su ručne bombe i tri okvira za automatsku pušku, a pri uhićenju je pružao otpor.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ansevar 18.05.2012.

    Još jedan koji je iskorišten da ratuje protiv ljudi koje ne pozna i nikad nije vidio. A kad sve prođe , treba s tim slikama živjeti svaki dan, spavati...

  • filister 18.05.2012.

    veteran? čega?

  • sajps 18.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare