To je to što me zanima!

Kad Larov ne može u Srbiju, u Rusiju će ići srbijanski ministar

Srbijanski diplomat također je uvjeren da će dvije zemlje unatoč provokacijama dalje razvijati svoje odnose, dijalog i suradnju u određenim sektorima
Vidi originalni članak

Srbija je prihvatila poziv ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova da posjeti Rusiju, piše ruska televizija Rusija 24.

BIJES ZBOG OTKAZANOG LETA Rus prijeti Sotonom 2: 'Crnu Goru, Bugarsku i Rumunje neće tražiti suglasnost za letenje'

- Srbija je s velikim zadovoljstvom i očekivanjima prihvatila poziv Lavrova da Nikola Selaković posjeti Rusiju. Predsjednik je dao uputstva da se posjet organizira - rekao je ruski ambasador u Beogradu Bocan Harčenko, prenosi agencija TASS.

OTKAZAN POSJET LAVROVA BEOGRADU Plenković: 'Ovo nije vrijeme za sjediti na dvije stolice, Srbija mora dobro odabrati stranu...'

Srbijanski diplomat također je uvjeren da će dvije zemlje unatoč provokacijama dalje razvijati svoje odnose, dijalog i suradnju u određenim sektorima.

Podsjetimo, zemlje u susjedstvu Srbije zatvorile zračni prostor za let zrakoplova ruskog ministra vanjskih poslova koji je trebao posjetiti Beograd od 6. do 7. lipnja. Ubrzo je održao press konferenciju nakon što je otkazan njegov put u Rusiju te se obrušio na Zapad i Bruxelles. 

SAZVAO PRESICU Lavrov podivljao jer mu ne daju da ide u Srbiju: 'Čudovišta iz Bruxellesa, glume gospodare'

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Botovajebach 09.06.2022.

    Bravo Srbijo, jedina nezavisna drzava na Balkanu, svi ostali slusaju sta im se kaze.

  • Pizdonjeros 08.06.2022.

    Srbiji je svijet trebao pokazati gdje njoj mjesto kada je vladao milošević prema kojem je Putin mala beba !! Nažakost to će i dalje biti najveći problem da se srbija nije rješila jer nikada neće odustati od svoje srpske mitomanije i željom za stvaranje v. Srvije !

  • 07.06.2022.

    domaći izdajnici nesmiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare