To je to što me zanima!

Srbin prije ubojstva pisao osmrtnice svojim žrtvama

Srbija: Mislav Nikolić (55) teško je ranio taksista iz lovačke puške. Nakon toga ubio je jednu ženu (50), a njezina supruga udario kundakom u glavu
Vidi originalni članak

Okružni sud u Čačku odredio je Mislavu Nikoliću (55) pritvor od 30 dana. On je u petak rano ujutro ubio Miru Nenadović (50) i teško ranio taksista Milorada Bojovića (50), piše Blic. Na putu prema Ovčar Banji, oko 5.45 sati ujutro, kraj mjesta Pakoviraće, pucao je iz lovačke dvocijevke kroz prozor automobila i ranio Bojovića. Nastavio je voziti prema selu Prijevor. Ušao je u kuću obitelji Nenadović i s dva hica ubio Miru, a njezina slijepog supruga Milana udario kundakom u glavu. Policija je pretražila Nikolićev automobil i pronašla rukom pisane osmrtnice na ime Milorada Bojovića, Mire Nenadović i Milana Nenadovića. Nakon saslušanja rekao je istražnom sucu svoje motive. Milan i Mira Nenadović prodali su mu 1991. godine stan u Čačku za 15.000 maraka. Nikolić im je ostao dužan pet tisuća maraka, zbog čega Nenadovići nisu htjeli prenijeti stan na njega. Godinu dana poslije Nikolić je automobilom udario Bojovićeva oca i završio 20 mjeseci iza rešetaka. Obitelj Bojović tužila ga je za nadoknadu štete, a htjeli su se naplatiti prodajom stana. Nikolić je tada potpisao ugovor s nevjenčanom suprugom Svetlanom Tomić u kojem je naveo da joj je prodao stan prije nesreće. Sud je utvrdio da je ugovor falsifikat i nije ga prihvatio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zx10r 22.12.2008.

    kakav je to srbin kad je osmrtnice napisao latinicom

  • HrvatskaHrvatima 22.12.2008.

    Nismo mi balkanci hacker-ri....oni su balkanci...mi smo Europljani i kulturni narod! nego kaj sam htio rec....srpska posla nikaj cudno!

  • Hacker-ri 22.12.2008.

    psihijatar za svakog balkanca nebi bio dovoljan

Komentiraj...
Vidi sve komentare