To je to što me zanima!

Srebrna gimnastičarka iz 2003. sad je prostitutka u Njemačkoj

Floarea Leonida (25) iz Rumnjske je otišla živjeti u Njemačku gdje je planirala raditi kao trenerica fitnessa. Nakon što je zapala u probleme okrenula se prostituciji
Vidi originalni članak

Na web stranici za oglašavanje prostitutki svoje usluge nudi i osvajačica srebra na Svjetskom prvenstvu u atletici Floarea Leonida (25) koja se predstavlja kao Ina i za sebe tvrdi da je izuzetno sportski tip.

Prema pisanju rumunjskih novina Cancan, a prenosi Bild, djevojka koja je 2003. godine za svoju zemlju osvojila srebrnu medalju u gimnastici, nakon povlačenja iz sporta odlučila se 2007. godine preseliti u Njemačku. U Ingolstadtu je, kako je i planirala, radila kao trenerica fitnessa, ali ubrzo je zapala u financijske probleme i morala se iseliti iz stana. Spas je na savjet poznanice potražila u prostituciji. 

Njezina obitelj nije ništa znala o njezinom životu i vjerovali su da radi posao zbog kojeg je i otišla u Njemačku. 

- Sramim se. Preselit ćemo se zbog cijele situacije, možda u Kanadu jer tamo živi moj brat, rekao je njezin otac Gheorghe za novine Libertatea.

Cijelu situaciju za njih je prokomentirala i Floarea koja je rekla kako je na odmoru sa svojim dečkom, te da nema komentara. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • meteori 11.09.2012.

    i što sada, njen izbor, nije nikog ubila nit opljačkala, ali zato su tu mediji da joj nanesu sramotu i do kraja unište život...fuj

  • nemamedoma 11.09.2012.

    bolje i to nego da krade.. ako ima želudac.. neka joj :) vjerujem da joj je dečko "presretan" kada ide na posao :)

  • skibidibiiip 11.09.2012.

    ...šteta što je otkriše, kroz koju godinu bi se udala za predsjednika Njemačke i tužila Google zbog neuklanjanja informacija o njoj vezanih za prostituciju...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare