News

Komentari 88

Srebrna gimnastičarka iz 2003. sad je prostitutka u Njemačkoj

Srebrna gimnastičarka iz 2003. sad je prostitutka u Njemačkoj

Floarea Leonida (25) iz Rumnjske je otišla živjeti u Njemačku gdje je planirala raditi kao trenerica fitnessa. Nakon što je zapala u probleme okrenula se prostituciji

Na web stranici za oglašavanje prostitutki svoje usluge nudi i osvajačica srebra na Svjetskom prvenstvu u atletici Floarea Leonida (25) koja se predstavlja kao Ina i za sebe tvrdi da je izuzetno sportski tip.

Prema pisanju rumunjskih novina Cancan, a prenosi Bild, djevojka koja je 2003. godine za svoju zemlju osvojila srebrnu medalju u gimnastici, nakon povlačenja iz sporta odlučila se 2007. godine preseliti u Njemačku. U Ingolstadtu je, kako je i planirala, radila kao trenerica fitnessa, ali ubrzo je zapala u financijske probleme i morala se iseliti iz stana. Spas je na savjet poznanice potražila u prostituciji. 

Njezina obitelj nije ništa znala o njezinom životu i vjerovali su da radi posao zbog kojeg je i otišla u Njemačku. 

- Sramim se. Preselit ćemo se zbog cijele situacije, možda u Kanadu jer tamo živi moj brat, rekao je njezin otac Gheorghe za novine Libertatea.

Cijelu situaciju za njih je prokomentirala i Floarea koja je rekla kako je na odmoru sa svojim dečkom, te da nema komentara. 

Najčitaniji članci