To je to što me zanima!

'Sreća da susjedi nisu sjedili u vrtu': Šleper rušio sve na putu

Kamion koji je izletio s ceste u Ždralovima srušio je bunar i stablo, ali i pomeo garnituru na kojoj srećom nije bilo nikoga. Vozač šlepera završio je u bolnici, ali još nije poznato koliko je teško ozlijeđen
Vidi originalni članak

Vozač kamiona virovitičkih registracija završio je u bolnici nakon što je u utorak poslijepodne u bjelovarskom naselju Ždralovi izletio s ceste i završio u dvorištu obiteljske kuće.

Pogledajte video

On se oko 16.40 sati kretao Daruvarskom ulicom i u blagom zavoju izgubio nadzor nad šleperom iz još nepoznatog razloga. Izletio je s ceste i prešao preko zelene površine te rušiti sve pred sobom. Srušio je i bunar te stablo breze. 

Susjedi s kojima smo razgovarali rekli su kako su prvo čuli strašan udarac, a kad su istrčali vidjeli su razbijeno dvorište. 

- Sreća da kod susjeda nitko nije sjedio u dvorištu ispod breze - rekli su susjedi pokazujući i na razbijenu vrtnu garnituru koju je kamion pokupio. 

Očevidom će se utvrditi uzrok nesreće, a još nije poznato ni koliko su teške ozljede vozača. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • MAKANTAHI 02.07.2019.

    nema veze bar se rimuje:sreča da susjedi nisu sjedili u vrtu , jer šleper je sve srušio na svom putu, lala la , lalala, pa još jednom refren u ge duru, pa soliranje tubača koji imitira kamionsku trubu pa malo kontrabasa, i evo hita

  • Karlo72 02.07.2019.

    Mogla je biti teška tragedija. Sve češće kamioni slijeću s ceste iz "nepoznatog" razloga. Većina ih vozi ok,ali ima onih što natovareni doslovno jurcaju po lokalnim cestama,umorni,i često sa mobitelom na uhu.

  • lučna 02.07.2019.

    Imo je epilepticni napad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare