To je to što me zanima!

Sreća ih spasila: Šleper sletio i projurio uz majku i dvoje djece

Virovitica: Šleper je izbjegavao Zastavu te je sletio na pješačku stazu po kojoj su hodali Marijana i njezina dva sina. Vozilo se zaustavilo samo dva metra od njih
Vidi originalni članak

Uopće nisam čula kočenje. Kamion je samo prošao pored nas. Dva metra dalje se prevrnuo na bok. Samo sreća nas je spasila, rekla je još šokirana majka Marijana, koja je u ludom spletu okolnosti u srijedu ujutro izbjegla veliku tragediju.

Ona je s dvoje male djece šetala pješačkom stazom uz cestu u Koriji kraj Virovitice. Ispred velikog tegljača, koji je prevozio žito, naglo su se zaustavila dva vozila i vozač tegljača nije imao dovoljno vremena zaustaviti se.

Da bi izbjegao veliki sudar, skrenuo je na pješačku stazu, na kojoj je u tom trenutku bila Marijana sa sinovima Gabrijelom i Matejem. Proklizao je, za dlaku izbjegao obitelj i prevrnuo se. Tek nakon što je izašao iz kamiona, lakše ozlijeđeni vozač vidio je koliko malo je nedostajalo da ih pregazi. Tvrdi da uopće nije vidio Marijanu i njezinu djecu.

Bio je u šoku, a kamion je samo okrznuo crvenu Zastavu 101, koja je bila ispred njega, te srušio ogradu obližnje obiteljske kuće. Vozač je zbrinut u virovitičkoj bolnici, a ne zna se je li bio pod utjecajem alkohola, piše Virovitički list.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • borba_1 31.12.2012.

    Molim Vas nepišite svašta, kamion nemože voziti brzinom od 100km/h, samo kolega Paki zna zašto je u tom trenutku odlučio naprevit taj potez i skrenut s ceste a neudarit u automobil ispred sebe! A značenje rječi "profesionalni vozač" neznači da taj čovjek nikad nesmije pogrješit, mobitel mu zazvoni 100 puta na dan jel je uvjek neka promjena plana, a ko to nezna neka ide radi taj posao oa če vidjet! Hvala Bogu da se gospođi i njenoj djeci nije ništa dogodilo to je najvažnije a Man i poluprikolica če se već rješit! Pozz gospođi i njenoj djeci i kolegi Pakiju....

  • WOMANIZER 29.12.2012.

    da se smrzneš od straha!

  • 29.12.2012.

    A nitko se nije zapitao da li je vozač stojadina provjerio u retrovizor da li može samo tako stati nasred ceste ili ima šlepar iza sebe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare