To je to što me zanima!

Sreća u Drveniku: Mladi Oliver se sam vratio kući neozlijeđen

Zanimljivo je da su GSS-ovci, tijekom potrage za Oliverom, na Biokovu našli dvoje zalutalih Nijemaca, starije dobi, koji bi se bez pomoći teško spustili s planine...
Vidi originalni članak

Oliver Postnikov (28), koji je nestao između 21. do 24. rujna, vratio se u petak navečer kući u Drvenik. Njegov brat Boris ispričao je za Slobodnu Dalmaciju kako je mladić samo ušetao u kuću oko 21 sat. Njegova majka nije prestala plakati, a ostatak obitelji još je u šoku.

Za sada nisu poznati detalji oko Oliverovog nestanka, kao niti gdje je bio danima. Navodno su u obližnjoj šumici pronašli njegovu torbicu s lijekovima i zubnom pastom. Kako doznaje Slobodna, mladić je posljednje tri godine patio od depresije. Nije izlazio iz kuće u Drveniku kada bi došao iz Rijeke, gdje je s majkom i očuhom živio i studirao. 

Vijest da je nestao potresla je cijeli Drvenik. Njegova majka rekla je policiji da je sa sobom vjerojatno ponio šator, torbu i ruksak, koji su nedostajali iz kuće. Za Oliverom su tragali Gorska služba spašavanja te drvenički i grački vatrogasci. 

Zanimljivo je da su GSS-ovci, tijekom potrage za nestalim mladićem, na Biokovu pronašli dvoje zalutalih Nijemaca, starije dobi, koji bi se bez pomoći teško spustili s planine.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pernica 01.10.2011.

    a jadan....ako pati od depresije, nije ni čudo da tako odluta....ima nešto dobro u svemu tome, tražeć njega spasili su starije Njemce....neka se je on vratio doma, to je najbitnije!!!!!!

  • car13 01.10.2011.

    sad je berba , pa treba sušit , pa probat urod,pustite dačka da radi namiru

  • muthafuka 01.10.2011.

    triba je kazat di ide ako ide sam, ovakve potrage koštaju i ljudi i kuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare