To je to što me zanima!

Srećko Hadžić: Ponekad se zapitam je li moj otac još živ

Sin haaškog optuženika i posljednjeg bjegunca, Gorana Hadžića izjavio je kako s ocem nema nikakav kontakt te se ponekad zapita da li je njegov otac uopće živ
Vidi originalni članak

Sin haaškog optuženika i posljednjeg bjegunca, Gorana Hadžića, Srećko Hadžić, izjavio je danas srbijanskim medijima kako "s ocem nema nikakav kontakt i ponekad se zapita da li je uopće živ".

- Pretpostavljam da nas želi zaštititi time što se ne javlja, ali me brine što o njemu ne znam ni jednu riječ. Ponekad se zapitam da možda i nije živ, ali nadam se da jest - rekao je sin bivšeg "predsjednika Republike Srpske Krajine" i posljednjeg haškog optuženika koji je na slobodi.

Srećko Hadžić je televiziji B92 rekao kako njegov otac nije kriv za ratne zločine i ne vjeruje da bi u Haaškom tribunalu imao pošteno suđenje.

- Moj otac ne bi ni bio optužen da ima pravde. Čak i mene da stave u Haag iako sam tijekom rata imao samo pet godina, vjerujem da bi mi pronašli nešto - rekao je Srećko dodajući kako je njegov otac "vrlo inteligentan, zna što radi i vjeruje da će donijeti pravu odluku".

On tvrdi kako su mu u Novom Sadu gdje s majkom i bakom živi od bakine mirovine od 300 eura  "ugrožena ljudska prava zbog toga što je sin haaškog optuženika za kojim se traga".

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Car Mrgud 03.06.2011.

    Skriva ga hadeze,budi bez brige sine zločinčev!

  • jingsaw 03.06.2011.

    uhapsio bi ja i njihove i kceri i sinove i bake i dede i cjelo pokoljenje i nabio na stap pa onda nek se sakriva ha ha ha ha ha doces ti keru jedan ljigavi

  • kristov 03.06.2011.

    A da se raspitaš kod obitelji Mladić. I oni su svog davno bili pokopali. To je srpski sindrom, junačine, kad im pravda zakuca na vrata oni odmah crknu ka tići. Junačko srce prpukne..

Komentiraj...
Vidi sve komentare