To je to što me zanima!

Srećkovići: Kupovali su gorivo i dobili 22 nagrade

Obitelj Moslavec iz Virovitice do sada je osvojila auto, LCD televizor, perilicu računalo...Kažu da je osvajanje nagrada rezultat mukotrpna rada...
Vidi originalni članak

Da im se ljetos u Ininoj nagradnoj igri sreća nije osmijehnula čak i više nego inače, ne bi se znalo za obitelj Moslavac iz Virovitice. Supružnici Svjetlana i Zvonko te njihove kćeri Ina i Ena poslali su 300 SMS poruka s brojem računa o kupnji goriva i osvojili čak 22 nagrade. Dobili su četiri posto nagradnog fonda, a među nagradama su bila i tri fotoaparata te dva kamkordera. Tako su postali najtrofejniji dobitnici u Hrvatskoj.
Nagrade koje godinama osvajaju u mnogim igrama tek su rezultat uporna i mukotrpna rada. Prisjećaju se osvojenog automobila Peugeot 207, televizora, računala, perilice, stotina sitnih nagrada i zgoditaka, koje redovito dijele rođacima i prijateljima. 
- Dok se nisam oženio, nisam ni igrao nagradne igre. Supruga Svjetlana naviku sudjelovanja u nagradnim igrama donijela je iz svoje obitelji, pa sam to prihvatio. Otkad su porasle, i kćeri marljivo pomažu u prikupljanju kupona, štapića, čepova i svega drugoga - kaže Zvonko Moslavac potvrđujući da ih prijatelji poznaju kao “sretnu obitelj” te da im i oni pomažu u sudjelovanju u igrama.
Gotovo da nema prigodne ili periodične nagradne igre u kojoj obitelj Moslavac ne sudjeluje i redovito osvaja po koju nagradu. U osam mjeseci ove godine bilo ih je više od 70. Sad su u lovu na Golf 1,6, glavni zgoditak Podravkine igre. Prikupljaju i štapiće Ledovih sladoleda u igri “Samo liži, milja ti se bliži”, u kojoj je zgoditak milijun kuna.
- Možda nećemo osvojiti glavne nagrade, ali s obzirom na to da šaljemo puno vrećica juhe i štapića sladoleda, neka od nagrada će stići i u našu kuću. Važno je da obitelj puno vremena provede zajedno i da se ugodno zabavimo - kaže Zvonko Moslavac zahvaljujući i u 24sata prijateljima na pomoći.


"ODMORI SE ZASLUŽIO SI"

Posvećenost nagradnim igrama podsjeća na Dudu Kosmičkog, junaka serije “Odmori se, zaslužio si”, kojega glumi Goran Navojec. Međutim, Dudo samo igra, a dosad je osvojio tek egzotično putovanje.

- Dosad najvrijedniju nagradu, auto Peugeot 207, Moslavci su osvojili kupujući toaletni papir.

- U nagradnoj igri u Pitomači, 20-ak km od “njihove” Virovitice, osvojili su 50.000 kuna.

- Božićni dar obitelji bio je prošle godine LCD televizor koji su dobili u nagradnoj igri Milke.

- Slatkiši su im donijeli i perilicu. Osvojili su je prije dvije godine u nagradnoj igri Koestlina.

- I računalo zahvaljuju hrani. Nagradnu igru organizirala je tvrtka Fornetti, koja proizvodi peciva.

- Svjetlana i Zvonko te Ina i Ena sad “love” Golfa i milijun kuna

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_40188 10.09.2009.

    Uporni su, imaju malo sreće i želim im da i dalje osvajaju nagrade!

  • tigercat 10.09.2009.

    bolje igrat takve nagradne igre nego ić u kladionicu i loto...

  • Lindy 10.09.2009.

    Svaka im čast.....čestitam im.....u pitanju je razmišljanje, dobiva onaj koji ispravno razmišlja, onaj tko priželjkuje veliku dobit i to mu glavni cilj, taj neće dobiti...Lijepo od njih da usput misle i na druge...zato dobivaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare