To je to što me zanima!

Srećom, bez teško ozlijeđenih: U sendvičima u avionu bile igle

U šest sendviča na letovima za SAD pronašli su igle. Na letu za Minneapolis se jedan čovjek ozlijedio, a sendviči su napravljeni u kuhinji tvrtke Gate Gourment
Vidi originalni članak

FBI je pokrenuo istragu nakon što su u purećim sendvičima u avionu Delta Air Linesa pronašli igle. Igle su našli u nedjelju u zrakoplovu koji je letio na relaciji Amsterdam - SAD, a iz aviokompanije su izvijestili kako su igle pronašli u šest sendviča. 

Glasnogovornica aviokompanije, Kristin Baur, kazala je kako je jedan čovjek na letu za Minneapolis ozlijeđen, ali je odbio liječničku pomoć, javlja Daily Mail. Ostale igle pronašli su u sendvičima u avionima na letovima za Atlantu i Seattle.

FBI je u ponedjeljak objavio kako je istraga u tijeku, a iz aviokompanije su izvijestili da su pojačali mjere sigurnosti u svojim zrakoplovima. 

Sendviči je napravila catering tvrtka Gate Gourment u Amsterdamu, a trebali su ih posluživati putnicima u ekonomskoj klasi u avionu. Nakon što se ispostavilo da su u sendvičima igle, putnici su dobili pizzu umjesto sendviča. Tvrtka Gate Gourment izvijestila je da ne znaju kako su igle dospjele u sendviče.

- Cijelu situaciju smo shvatili jako ozbiljno. Pokrenuli smo internu istragu kako bi otkrili tko je stavio igle u sendviče - izvijestili su iz catering tvrtke.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • brus-li 17.07.2012.

    Tako je to kad radnik ne dobije svoju plaću na vrijeme....

  • papiii 17.07.2012.

    sabotaža sused sabotaža

  • BernardaMrđa Bratanovic 17.07.2012.

    bit ce da u tom gate gourmet rade arapi.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare