To je to što me zanima!

Središnju Jakartu uzdrmao je potres jačine 6,3 po Richteru

Unatoč jakom podrhtavanju tla upozorenja za tsunami nisu izdali. Epicentar je bio kod Cilacapa, a podrhtavanje se ojsetilo i u Džakarti. Žrtva i štete nije bilo
Vidi originalni članak

Potres jačine 6,3 po Richteru pogodio je u utorak Cilacap u središnjem dijelu otoka Jave. Upozorenje za tsunami nisu izdali. Podrhtavanje se osjetilo i u Džakarti. Za sada nema informacija o žrtvama i materijalnoj šteti, javlja The Jakarta globe.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hidden 26.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • hidden 26.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hidden 26.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare