To je to što me zanima!

Sredstvima iz EU fondova sanirat će se odlagališta otpada

Vrijednost projekata iznosi oko 99 milijuna kuna, a 85% će se sufinancirati iz Kohezijskog fonda, a 15% će osigurati Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Vidi originalni članak

Ministar zaštite okoliša i prirode, Mihael Zmajlović, uručit će gradonačelniku Samobora, Kreši Beljaku, poziv za dostavu projektnog prijedloga za sanaciju odlagališta Trebež, dok će načelnik općine Semeljci, Grga Lončarević, dobiti ministrovu Odluku o EU sufinanciranju sanacije odlagališta Stara Ciglana. 
U okviru ovog događanja direktor Fonda, Sven Müller, će također s gradonačelnikom Pakraca Davorom Huškom potpisati Ugovor za sanaciju odlagališta komunalnog otpada „Crkvište“ vrijedan 34 milijuna kuna, koju Fond sufinancira s 80%.

U četvrtak, 12. lipnja 2014. u prostorijama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u Zagrebu, na adresi Ksaver 208 na konferenciji za novinare biti će predstavljeni navedeni projekti.  

Za više informacija o projektima možete se obratiti na kontakte:
Lidija Tošić, glasnogovornica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, mob: 091/2222-414, lidija.tosic@fzoeu.hr; www.fzoeu.hr
Dijana Sušac, glasnogvornica Ministarstva zaštite okoliša i prirode, mob:091/3322-712, dijana.susac@fzoeu.hr; www.mzoip.hr

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare