To je to što me zanima!

Sretni zec čudom je preživio sudar pa odskakutao u šumu

Udario je u auto i zapleo se u plastiku, a vozač Zagrepčanin Denis Mačkić (46) se šokirao vidjevši neozlijeđenu životinju. Umalo se onesvijestio od šoka
Vidi originalni članak

Krajičkom oka ugledao sam zeca kako trči iz grmlja, a onda osjetio tup udarac u automobil. Bio sam siguran da sam ga usmrtio, a onda sam se, izašavši, umalo onesvijestio od šoka, rekao nam je Zagrepčanin Denis Mačkić (46).

Zec je živ i zdrav, bez ijedne ogrebotine, virio iz prednjeg dijela Mačkićeva automobila koji je prošlog četvrtka zbog poslovnih obaveza bio u Puli.

Bizaran susret

Bilo je oko 23 sata te sam vozio pulskom industrijskom zonom kad je zec udario u automobil i slomio mi prednju masku. Tijelom je upao na mjesto gdje je hladnjak i samo su mu prednje noge virile, opisao je Mačkić

- Bilo je oko 23 sata te sam vozio pulskom industrijskom zonom kad je zec udario u automobil i slomio mi prednju masku. Tijelom je upao na mjesto gdje je hladnjak i samo su mu prednje noge virile - opisao je Mačkić bizaran susret s divljim zecom. Životinja je bila prestrašena, a bitka oko vađenja iz automobila trajala je oko pola sata.

- Zvao sam pomoć, no rekli su mi da će doći tek za 45 minuta. Zec je počeo hroptati. Bojao sam se da će se ugušiti pa sam ga pokušao spasiti - kaže Mačkić.

Nožićem je odšarafio plastiku u koju se životinja zaplela i oslobodio je.

- Sretno je odskakutao u šumu, a ja sam zadovoljno krenuo dalje - kaže Mačkić.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • eho_ 04.10.2021.

    @silavaraždin

  • pikac_1 15.07.2014.

    zašto je ovo u crnoj kronici?

  • _petra_ 15.07.2014.

    vw polo rabbit

Komentiraj...
Vidi sve komentare