To je to što me zanima!

Sretnik: Listao 24sata i otkrio da je bogatiji za 255.000 kuna

Umirovljenik Josip Meštrović (65) iz Marije Bistrice sjetio se provjeriti je li njegova srećka dobitna tek nakon što je vidio tekst u 24sata. Osvojio je 255.000 kuna...
Vidi originalni članak

Da je prošao još samo jedan dan, umirovljenik Josip Meštrović (65) iz Marije Bistrice nikad ne bi u ruke primio svojih 255.000 kuna. Ne bi mogao s lakoćom poplaćati račune, riješiti kredite te darovima uveseljavati sina, kćer i četiri unučice. Također, ne bi razmišljao ni o kupnji novog auta. No nakon što je u srijedu sjeo na kavu i prolistao 24sata, može i birati koji će auto kupiti. U srijedu smo objavili tekst o tome kako u četvrtak istječe rok za podizanje dobitka na Uskrsnoj srećki.

- Vidim naslov i zapitam se: Pa kako je netko zaboravio podići novac? Čitam dalje i vidim da je srećka kupljena u Mariji Bistrici. Tad sam tek pomislio da sam to možda ja - smije se Josip.

Nakon što ju je 19. travnja kupio i ostrugao, srećku je spremio u novčanik. Srce mu je snažno lupalo dok ju je tražio. Nasreću, još je bila tu. Čvrsto je držeći, pojurio je u Zagreb.

- Da, osvojili ste 300.000 kuna. Nakon što se odbije 15 posto poreza, isplatit ćemo vam 255.000 kuna - rekli su mu u Hrvatskoj lutriji.

I dobitnik 4,8 milijuna kuna je u rujnu 2009. zaboravio na uplatni listić. Potragu za njim objavili smo na naslovnici. Sutradan se javio Lutriji.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • fijuman 02.06.2011.

    Ma neka takvo nešto pogodi i običnog smrtnika, neka gospon uživa u dobitku i pametno ga utroši i raspodjeli. U svom ovom svakodnevnom crnilu i žutilu ovo je također jedna od boljih vijesti nakon poskupljenja i boleština.

  • kocidis 02.06.2011.

    Ma koja isplata, muljaju nas samo da još bolje zarade. Volio bi osobno vidjeti kad nekoga isplačuju, ali koga ja poznam pa da me uvjere da nije namještaljka

  • mercedes 02.06.2011.

    A za 2-3 dana ce bit u novine naslov : Nemilosrdni lopovi pretukli i opljackali umirovljenika. Stari bilo ti je bolje mucat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare