To je to što me zanima!

Srića: Situacija nije čak ni alarmantna, nego lagano, ali sigurno ide prema kritičnoj

Ovo nije ni zastrašivanje, a još manje isticanje nečega što nije istina, nego realnost koja je neumoljiva činjenica. NE DOPUSTIMO NAJGORE SCENARIJE, napisao je na svom Facebook profilu
Vidi originalni članak

Saša Srića, pulmolog koji radi u covid-bolnici u Dubravi, misli da situacija s korona virusom u Hrvatskoj postaje kritična. 

Srića kaže da se trebaju donijeti nove mjere i da one moraju biti stroge. Uz to, smatra da bi trebali uvesti policijski sat. 

- Situacija više nije čak ni alarmantna, nego lagano, ali sigurno ide prema kritičnoj - rekao je. 

'VAŽNO JE DA JU I VI IMATE' Beroš ima koronu, oglasio se na 'fejsu' o aplikaciji: 'Odmah sam preko nje obavijestio kontakte'

- Ako se promptno i neodgodivo ne donesu konkretne i jasne mjere koje mogu i moraju biti najrigoroznije, uključujući opciju policijskog sata ili lockdowna, zdravstveni sustav, koji ionako počiva na nemjerljivom trudu i posvećenosti medicinskih sestara, liječnika i svih zdravstvenih i nezdravstvenih djelatnika, doći će do potpunog sloma sustava - dodaje Srića. 

- Ovo nije ni zastrašivanje, a još manje isticanje nečega što nije istina, nego realnost koja je neumoljiva činjenica. NE DOPUSTIMO NAJGORE SCENARIJE - napisao je na svom Facebook profilu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dv 19.11.2020.

    Koja svrha i tako vani nema nikoga, svak je bez love, jedino ovaj sto drži predavanje bi malo štedio je ipak ima uredna primanja.

  • BorisLuksic 19.11.2020.

    I baba Vanga je tako rekla

  • Zvijezda Betlehemska 19.11.2020.

    Mislim da njega nitko ozbiljno ne doživljava,širi paniku,strah što kod nekih prolazi,ali kod većine ne,mnogi ljudi rade sto puta teži i oasniji posao od njega,ali ne kukaju rade da prehrane sebe i svoju obitelj i ovo što on radi sigurno ne dolazi od Duha Svetoga -

Komentiraj...
Vidi sve komentare