To je to što me zanima!

Srnu ubio auto, a lane se bori za život u inkubatoru

Rupertovu majku pregazio je auto. Veterinari su se borili za njezin život, no umrla je. Iz nje su carskim rezom izvadili najmanje lane na svijetu
Vidi originalni članak

Lane Rupert rodilo se tri tjedna prerano jer mu je majku udario automobil. Veterinari su se borili da joj spase život, ali nisu uspjeli. Srna je umrla, ali je carskim rezom rodila Ruperta koji je dugačak tek nešto malo više od 15 centimetara i težak 500 grama. Toliko je malen da stane u ljudsku šaku. Unatoč veličini, veterinari iz britanskog okruga Buckinghamshirea vjeruju da će preživjeti. Star je pet dana pa ga još drže u inkubatoru. Po prvi put je otvorio oči.
- Rupertova majka imala je vrlo teške ozljede. Izvadili smo ga i natjerali da diše. U inkubatoru dobiva kisik i hranimo ga na cjevčicu. Malac je stvarno borben i tvrdoglav - ispričala je veterinarka Les Stocker.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mariposa 02.10.2008.

    ajme, slatkica... dok sam bila mala s menom, sestrom i starcima živjela je i mala bambi (tak\' sam nazvala lane) jer ju je zadesila slična sudbina (krivolovci ili lovci ubili mamu, a malo lane bilo staro tek 1 dan). ajme... mogu vam reći, to mi je bio najdraži ljubimac, ma kakav ljubimac, bambi je bila član naše obitelji.

  • Chilily 02.10.2008.

    ajme kako je sladak na drugoj slici!

  • hanna321 02.10.2008.

    ajme majko kako je sladak...siroce malo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare