To je to što me zanima!

Srpska Prva TV: Albanci napali selo Rastelica na jugu Srbije

Prema informacijama beogradske Prve srpske televizije, u selo Rastelica upali su naoružani Albanci, a u napadu su oštećene sve kuće. Navodno je napadnuto još jedno selo, a jednom mještaninu ukraden je traktor
Vidi originalni članak

Naoružani Albanci upali su u srijedu ujutro u selo Rastelica u općini Kuršumlija, na jugu Srbije, prenosi B92.net. Dopisnica beogradske prve srpske televizije navodi da je došlo do pucnjave i da su u napadu demolirane sve kuće u selu.

Nakon incidenta, u selo su pristigle snažne policijske snage koje osiguravaju područje. Prema njezinim riječima, napadnuto je još jedno selo, a jednom mještaninu je ukraden traktor. 

Proteklih godina su lokalni mediji upozoravali na ovakve događaje i prenosili svjedočenja lokalnog stanovništva koji tvrde da ih nitko ne štiti i da je Žandarmerija povučena, kao i da su od nadležnih zatražili da vrate snage sigurnosti na to područje

Prema pisanju Blica, službenih informacija od MUP-a o ovom incidentu još nema

Idi na 24sata

Komentari 64

  • kontramrakukontrasili 28.02.2019.

    A naglasak je na navodno

  • zippysnake 27.02.2019.

    Tito je pogresio kaje Albancima dao samoupravu i autonomiju"!! To je bila Srbija i Srbi su ih trebali poslat kod Envera ak im vec smrdila jugoslavija!! Samo da se Ameri maknu od tamo, Kosovo ce opet bit Srbija!

  • zemuncevic 27.02.2019.

    Kud im bas traktor ukradose,zar nisu mogli nekog ficu ukrasti !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare