To je to što me zanima!

Srpski Interpol izdao tjeralicu za Nadom Šakić koja je umrla

Nada Šakić umrla je 5. veljače ove godine pa se srpski Interpol propisno obrukao. Vijest o njenoj smrti bila je, naime, objavljena i u hrvatskim medijima
Vidi originalni članak

Srpski Interpol raspisao je tjeralicu za Nadom Šakić, suprugom pokojnog ratnog zločinca Dinka Šakića koji je bio zapovjednik Jasenovca. No Nada Šakić umrla je 5. veljače ove godine pa se srpski Interpol propisno obrukao. Vijest o njenoj smrti bila je, naime, objavljena i u hrvatskim medijima.

Nadu Šakić Srbija je tražila zbog sumnje da je sudjelovala u masovnim ubojstvima Srba, Židova i Roma u koncentracijskim logorima Stara Gradiška i Jasenovac.

- Nada Šakić je osumnjičena za najteže ratne zločine. Očekujemo da na osnovi naše potjernice bude uhićena. U tom slučaju, odmah ćemo tražiti njeno izručenje Srbiji kako bi joj se ovdje sudilo za teške zločine za koje se sumnjiči, rekao je državni tajnik u ministarstvu pravosuđa Srbije Slobodan Homen. Nada Šakić u Hrvatskoj je za ista kaznena djela oslobođena jer nije bilo dokaza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 16.07.2011.

    Nisu se oni obrukali nego mi to sebi radimo ! Oni stalno pisu optuznice , kao da su oni bili napadnuti ! A naši ćmrlje ništa , i srbi če to stalno raditi samo da svijet vidi kako su oni uvijek žrtve!

  • Šubidubidu 16.07.2011.

    Nije lijepo govoriti o nekom samo na temelju indicija, imala sam ju čast poznavati i iznimno je draga žena, kojoj nikad nije dokazana niti jedna krivnja, znači sve je plod nečije mašte.

  • ico29 16.07.2011.

    to je žena monstrum i bolesnik.. uživala je u tuđoj boli.. svatko normalan nebi ovo mogao raditi životinji, kamoli djeci i ženama.. http://www.srpskapolitika.com/Tekstovi/Komentari/2009/latinica/016.html

Komentiraj...
Vidi sve komentare