To je to što me zanima!

Pobjegao iz zatvora: Srpski član dilera s Kariba na slobodi

Za sada nije poznato gdje se skriva Nebojša Gacanović, a za njim je raspisana Interpolova tjeralica. Srpska policija izvijestila je da u domovini nema policijski dosje
Vidi originalni članak

Srbin Nebojša Gacanović, koji je uhićen kao član narko grupe iz Hrvatske, pobjegao je iz zatvora u Dominikanskoj Republici, javlja Blic. Dobro organizirana skupina krijumčara pokušala je iz Kolumbije preko Karipskog bazena do Hrvatske prokrijumčariti gotovo 180 kilograma kokaina. 

Za sada nije poznato gdje se skriva Gacanović, a za njim je raspisana Interpolova tjeralica. Rodom je iz Aleksinca u središnjoj Srbiji, gradića pokraj kojeg prolazi važna autocesta europske trase i povezuje središnju Europu s Bliskim istokom. 

Gacanović u Srbiji nema policijski dosje, za razliku od ostalih uhićenih koji su već imali problema sa zakonom. 

Krijumčarska skupina poslom trebala je zaraditi oko pet milijuna eura. Policija Dominikanske Republike navela je kako su uhićenici povezani s ''Trijadom'', kriminalnom mrežom iz istočne Europe. Hrvatska skupina bila je povezana s mafijaškim klanovima iz Ukrajine, u kojoj je trebao završiti dio krijumčarenog kokaina. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • PMF 087 11.05.2012.

    Kako nije poveo i "braču Hrvate" sa sobom?

  • Čiko Spase 11.05.2012.

    pobegulja...

  • Željko Franjković 11.05.2012.

    Znao sam da će se srbin izvuć, kud baš on?

Komentiraj...
Vidi sve komentare