To je to što me zanima!

Srbi tvrde: Matej je na putu za Beograd upoznao Hercegovku, dopisivali su se do nestanka...

Na pumpi su sreli djevojke iz Hercegovine. Matej je razgovarao s jednom od njih pa su i razmijenili brojeve i nastavili se dopisivati do večernjih sati kad je Periš izašao u grad i ostao bez interneta, tvrdi izvor Kurira
Vidi originalni članak

U srpskim medijima pojavila se nepotvrđena i neprovjerena informacija da je Matej Periš na putu iz Splita prema Beogradu, dan prije nego je nestao, na jednoj benzinskoj postaji navodno upoznao djevojku iz Hercegovine, s kojom je razmijenio brojeve telefona, te navodno ostao s njom u kontaktu dok nije nestao.

POGLEDAJTE VIDEO MUP Srbije objavio snimke potrage za Matejem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Stali su na pumpi i sreli neke djevojke'

- Matej i njegovi prijatelji iz Splita su krenuli za Beograd preko Zagreba. Autom su stigli u Zagreb gdje su u jednoj agenciji iznajmili kombi i krenuli prema Srbiji - kaže izvor Kurira i dodaje:

"Navodno su stali na jednoj pumpi kako bi natočili gorivo i tamo su sreli neke djevojke iz Hercegovine. Matej je razgovarao s jednom od njih, pa su i razmijenili brojeve i nastavili se dopisivati cijeli taj dan. Međutim, komunikacija je prestala u večernjim satima, kada je Periš izašao u grad i ostao bez interneta", tvrdi izvor Kurira.

MISTERIJ KOJI MUČI POLICIJU Što se zbivalo u Gotiku u noći Matejeva nestanka? Kamere su bile ugašene ili su snimale zid...

Kaže kako se ne zna sadržaj njihove navodne komunikacije, jesu li se nešto dogovarali i slično, no Kurir tvrdi da je djevojku jako uznemirio Matejev nestanak.

- Kada je djevojka čula što se dogodilo, da je Matej nestao i da ga traži cijela regija, jako se uznemirila. Potresla ju je ta vijest iako su se tek bili upoznali - dodaje izvor.

POTRAGA JOŠ TRAJE Čudna stvar u iskazu Matejeve prijateljice: Kaže da je te noći bilo leda. No bilo je i plus 10°C

Kurir tvrdi kako je jedan prijatelj Mateja Periša, koji je htio ostati anoniman, potvrdio da je Matej na putu za Beograd upoznao djevojku.

- Njegovi prijatelji koji su se nakon nestanka vratili u Split pričali su o tome. Djevojka je navodno bila s prijateljicama u nekom malom automobilu - rekao je prijatelj nestalog Mateja.

Idi na 24sata

Komentari 123

  • Rosa56 31.01.2022.

    Odmah presudu krivi Hercegovci zaboravili ste zapadna

  • Feler Rudi 29.01.2022.

    Ispast ce jos da je kara Kim Kardashian prije nego je otisa za Beograd…

  • luky lu 28.01.2022.

    Moguć scenarij: takozvana prijateljica ga je namamila do rijeke jer se čuje ženski a ta dvojica spomenuta danas su ga dočekali i upucali i on je upao u rijeku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare