To je to što me zanima!

Srpski tim nastavlja iznositi svoju protutužbu za genocid

Prošlog tjedna je hrvatski pravni tim pred Međunarodnim sudom pravde u Haagu iznio argumente u prilog proglašenju Srbije odgovornom za genocid tijekom rata
Vidi originalni članak

Predstavnici Srbije će u srijedu nastaviti odgovarati na hrvatsku tužbu i objašnjavati svoju protutužbu protiv Hrvatske za genocid. Prošlog tjedna je hrvatski pravni tim pred Međunarodnim sudom pravde u Haagu iznio argumente u prilog proglašenju Srbije odgovornom za genocid počinjen nad hrvatskim stanovnicima u Domovinskom ratu.

Srpski pravni zastupnici su u utorak ustvrdili da Srbija ne može biti odgovorna za genocid u Hrvatskoj, jer u vrijeme kada su zločini počinjeni nije postojala kao država. Kažu kako zato nije ni bila stranka konvencije za genocid, javlja HRT.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • slučajno pogledah 12.03.2014.

    Zauzeti,je li ti to "kiselkasti" ili "slatko-kiselkasti" osmjeh?!

  • AUSSIE 12.03.2014.

    Ovo sa građanskim ratom je stvarno smiješno,kada se kaže građan to zvuči kulturno,međutim ja sam se uvijerio svojim očima da kulturnih građana u novosadskom korpusu koji je napadao Vukovar i ostala mjesta u Slavoniji nije bilo.Bilo je takvih spodoba (bradatih)koje ni kusturica ne bi izmislio.Brade koje smo vidjeli 1991 su se morale puštati da rastu barem par godina i to je "dokaz" da su se "građani"spremtese za rat spremali godinama prije.Jako mi je žao junačina iz kuršumliju kojima raste slavonska kopriva iz guzice.Ti znaju zašto su se borili.

  • korisnicko ime je zauzeto 12.03.2014.

    ja smiješnih komentara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare