To je to što me zanima!

Srpskog povratnika kod Rijeke pretukao je djelatnik MUP-a

Policija je objavila kako je osumnjičeni 42-godišnjak, koji je starijeg muškarca napao ispred zgrade u Viškovu, državni službenik koji radi u Ravnateljstvu civilne zaštite te da će ga udaljiti iz službe
Vidi originalni članak

Muškarca (42) policija je uhitila na graničnom prijelazu Rupa u subotu zbog sumnje da je u utorak, nakon svađe zbog parkinga, pretukao 70-godišnjeg srpskog povratnika u Viškovu kraj Rijeke. 

Primorsko-goranska policija objavila je kako je osumnjičenik državni službenik koji radi u Ravnateljstvu civilne zaštite te da će ga udaljiti iz službe.

Sumnjiče ga da je 20. kolovoza ispred stambene zgrade u Viškovu starijem čovjeku zbog nacionalnog identiteta (srpski povratnik op.a.) prijetio te ga fizički napao.

Kazneno su ga prijavili i predali pritvorskom nadzorniku, objavili su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • UNPROFOR 26.08.2019.

    Absolutno neprihvatljivo , da 48g-odišnjak poćne tući starca od 70g. a on sam još GSS- ovac !

  • Verbatim 26.08.2019.

    Ja bi mu spomenik digao. Povratnik da baš iz Gruzije!

  • Voltaire_ 25.08.2019.

    Nevjerovatna laz ? Da je djelatnik MUP-a 42 godine istukao starijega muskarca ?? Neeee to se ne desava u MUP Rvatske gdje su djelatnici policije strogo drze pravila i svi stanovnici Rvatske su im isti n niti ima povlastenih. Strava. Ovo se sigurno prerusio neki zlocesti Srbin i istukao starca da bi kompromitirao casnu Rvatsku policiju 😭.

Komentiraj...
Vidi sve komentare