To je to što me zanima!

Srušila se još jedna zgrada u Keniji, poginula dva radnika

Zgrada u izgradnji od šest katova srušila se u utorak ujutro u predgrađu Nairobija. Poginula su dva radnika, a ne zna se koliko ih je ostalo zatočeno pod ruševinama
Vidi originalni članak

Dvojica radnika su poginula, a više ih je teško ozlijeđeno nakon što se urušila zgrada od šest katova u izgradnji u predgrađu Nairobija u Keniji. Nije poznato koliko je radnika ostalo zatočeno pod ruševinama satima nakon nesreće u utorak ujutro.

- Žrtve smo izvukli mrtve ispod ruševina. Svjedoci su rekli kako je u vrijeme nesreće na gradilištu bilo mnogo radnika - rekao je Nelly Muluka iz Crvenog križa. Spasilačke ekipe izvlačile su ozlijeđene, piše Capital News

U posljednje vrijeme rušenje zgrada u Keniji postalo je vrlo često. Za prijašnje incidente pripisali su krivicu lošim materijalima i radnoj snazi te korumpiranim državnim službenicima. Uzrok nove nesreće još nije poznat.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • apeajtom 14.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare