To je to što me zanima!

Srušio ju auto: Biciklistkinja u bolnici s frakturom lubanje

Biciklistkinja S.Đ. (42) zadobila je danas popodne frakturu lubanje, lom potkoljenice te više natučenja ruku i lica kad je na nju na koprivničkoj obilaznici naletio vozač
Vidi originalni članak

Biciklistkinja S.Đ. (42) zadobila je danas popodne frakturu lubanje, lom potkoljenice te više natučenja ruku i lica kad je na nju na koprivničkoj obilaznici naletio vozač Opel Corse. Policija je utvrdila da je koprivničanac T.C. (19) vozio prebrzo te da je želio prestići S.Đ. no zbog vozila koja su dolazila iz suprotnog smjera i loše ceste odustao je i počeo kočiti. Udario je u zadnji kotač bicikla, srušio ženu i teško ju ozlijedio. Ni ona ni on nisu bili pod utjecajem alkohola. S.Đ. je smještena u koprivničku Opću bolnicu u vrlo ozbiljnom zdravstvenom stanju, izvijestio je voditelj smjene OKC-a koprivničke policije Valter Levak, a protiv vozača T. C. slijedi kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tatamlata 08.07.2011.

    Kad ce vozaci automobila dat zmigavac dok pretjecu biciklista? To se ne (na)uci u Auto_skolama?

  • tisućukuna 08.07.2011.

    da si vozač sa iskustvom ovo nebi pisao

  • ksena103 08.07.2011.

    Da biciklisti su stvarno opasnost na cesti ali jedna ispravka i oni su sudionici u prometu a kočnice i postoje zato da ih koristite. I meni je jedan deda na biciklu presjekao put iz sporedne ulice i jedva sam ga uspjela obić ali ovdje to nije slučaj ona je samo mirno vozila svojim smjerom i nije nikog dirala malac je trebao više paziti . Koliko god vi kvocali dečko je kriv i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare