To je to što me zanima!

Srušio se mali avion: Četvero mrtvih, preživjela curica (7)

Zrakoplov se srušio ubrzo nakon što je pilot kontroli leta javio kvar na motoru. U padu je poginula obitelj Gutzler i nećakinja. Djevojčica je prebačena u bolnicu
Vidi originalni članak

Sedmogodišnja djevojčica jedini je preživjeli putnik iz malog aviona koji se u petak navečer srušio iznad Kentuckyja. Četiri osobe su poginule, kazao je narednik Dean Patterson, a prenosi CNN.

Zračna kontrola izgubila je kontakt sa zrakoplovom Piper PA-34 ubrzo nakon što je pilot prijavio kvar motora te kazao da će zrakoplov usmjeriti prema državnom aerodromu u Kentuckyju.

Dvomotorna letjelica koja može primiti do šest putnika pronađena je u Lyon Countyju , oko 30 milja od Paducaha i manje od 10 milja od aerodroma. Dezorijentirana djevojčica je, navodno, nakon nesreće došla do obližnje kuće u Lyonu Countyju te kazala kako se dogodila zrakoplovna nesreća. Djevojčica je prebačena u bolnicu, a prema prvim informacijama nije zadobila ozljede opasne po život.

U nesreći su poginuli supružnici Gutzler, njihova kćer (9) i nećakinja (14).

Zrakoplov je letio iz Key Westa, savezne države Floride prema Mount Vernonu u Illinoisu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PLAVOOKI_1 04.01.2015.

    Sječam se prije 20 godina kada se u Vrbovačkoj Dubravi srušio putnički avion Inex Adrije gdje je jedino ostala živa stjuardesa Vesna

  • varešak 03.01.2015.

    Žao mi je poginulih,a preživjeli su imali puno sreće,šta se može život teče dalje i bez onih kojih nema.

  • Pancho 03.01.2015.

    I opet ću napisati : u avion ne ulazim !

Komentiraj...
Vidi sve komentare