To je to što me zanima!

Srušio se ruski vojni helikopter Mi-8: Poginula je cijela posada

Nedaleko od Moskve živote su, iz još uvijek nejasnog razloga, izgubili svi članovi leta Mi-8. Trebala je to biti obična vježba vojnog helikoptera, ali se on srušio i uzeo živote i učitelja leta i učenika
Vidi originalni članak

Vježba ruskog vojnog Mi-8 helikoptera pošla je po zlu kada je helikopter pao sjeverozapadno od ruskog glavnog grada, Moskve.

Posada helikoptera podlegla je ozljedama, javili su iz tamošnjeg Ministarstva obrane.

Helikopter se srušio oko 20 kilometara od grada Klin, a završio je na pustom području i nije bilo većih posljedica za tlo. 

U helikopteru su se nalazili instruktori leta i skupina učenika. Ozljede su bile ozbiljne i nitko od njih se nije uspio izvući živ, potvrdili su iz ministarstva. 

Helikopter je samo odrađivao uobičajene vježbe kada se dogodila nesreća, a razlog zašto se srušio još uvijek nije poznat. Ipak, prvotni podaci pokazuju da se vjerojatno radi o problemu tehničke prirode, kvara.

Na mjesto nesreće poslana je posebna istražna skupina glavnog zrakoplovnog zapovjedništva. Više podataka bit će dostupno nakon istrage.
 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Offca 🐑 22.05.2020.

    kriv je tapicirung kao onomad onom što je pao naš iznad vukovara

  • mimara1 20.05.2020.

    Nije mi jasno zasto veliki? Nesreca kao i mnoge druge, zao mi je ljudskih zivota i to je to. Nema mjesto pretjerivanju izazivanju ruznih reakcija.

  • nori 🖖 20.05.2020.

    Čudo tehnike

Komentiraj...
Vidi sve komentare