To je to što me zanima!

Stanić: Netko će uskoro otići iz grada u pratnji plavih anđela

Nakon što je Sapunar napustio Remetinec, Mijat Stanić kaže da bi u njega mogao uskoro stići i drugi osumnjičeni član korupcijske afere u HAC-u, Božidar Kalmeta
Vidi originalni članak

Predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata, Mijat Stanić, tvrdi da bi se Božidar Kalmeta uskoro mogao naći iza rešetaka.

- Nakon što mi je Kalmeta sprašio tri prijave, USKOK i policija ne izlaze iz HAC-a... Kopira se dokumentacija, netko od nas dvojice će uskoro napustiti svoj grad u pratnji plavih anđela - napisao je na Facebooku.

Napisao je to nakon što je bivši financijski direktor Hrvatskih autocesta Josip Sapunar sinoć izašao iz Remetinca. Sapunara sumnjiče da je izvukao više od pet milijuna eura iz HAC-a od 2004. do 2009. godine preko fiktivnih ugovora s nekoliko proizvođača. 

Stanić je podigao i kaznenu prijavu za udruživanje u zločinačku organizaciju protiv Božidara Kalmete u listopadu ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • liliana 21.11.2013.

    Ja čekam samo Jagušta,kad će na njegova vrata pokucati.Taj je bogatiji i od Vidoševića.

  • ATC 20.11.2013.

    Neće Kalmeta tako brzo u zatvor...

  • Europska-Hrvatska 20.11.2013.

    Sta hoce ovaj SDP-ov mamlaz i komunjara Stanic, izrod i prodana dusa, uskoro bi ti mogao na sudu odgovarati za sve lazi i klevete koje si zadnjih godina iznosio na racun HDZ-a i gospodina Kalmete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare