To je to što me zanima!

Stanimirović: Negiram optužbe i suosjećam sa Vukovarcima

Mene Državno odvjetništvo dosada nije pozivalo. Samoinicijativno sam uvijek išao u DORH kao što ću otići sutra, osvrnuo se Stanimirović na optužbe HDSSB-ovca
Vidi originalni članak

Vojislav Stanimirović u HTV-ovom Trećem Dnevniku odbacio je optužbe koje je u Saboru iznio HDSSB-ovac Zoran Vinković. Vinković je podsjetio na pismo Ružice Erdelji prema kojem je Stanimirović bio među onima koji su po njoj nakon silovanja u Vukovaru pljuvali.

- To su laži, klevete i obmane. Mene Državno odvjetništvo dosada nije pozivalo. Samoinicijativno sam uvijek išao u DORH kao što ću otići sutra. Dostupan sam Odvjetništvu kao što sam bio i zadnjih 15 godina - rekao je Stanimirović i dodao da suosjeća sa svim žrtvama Vukovara.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • nvidiaa 19.01.2012.

    Ruzica Erdelj je sram hrvatske, za vrijeme rata je ostala u krajini a onda je bila najveca srbkinja, ta osoba je nemoralna i ne cista, nosila je kolace i pravila najbolju pogacu srbima a sad pljuje po njima, sram da je bude. Ona je djubre, i to sto je rekla je potupna laz, a stalno se javljala na srbski radio borovo, i cak dobijala nagrade njoj nije za vjerovat.

  • rođo rođin1 19.01.2012.

    eto šta smo mi hrvati,pa stvarno je prava šteta što nas slobo nije zatamanio sve da ne postojimo na ovoj napaćenoj zemlji.zamislite vi koja smo mi nacija i kaoko na iste slučajeve gledamo različito.gospođi(koja je srpkinja)iz siska se vjeruje sve što je iznijela u optužbama za ljude iz kerestinca,pa čak i ono da su je slilovali s drvenim štapom.dok s druge strane gospođi(koja je hrvatica) i mučena u vukovaru takođe silovana nitko nevjeruje u njenu priču da je silovana i da ih je osobno omalovažavao i pljuvao istaknuti dužnosnik RSK,a kasnije i same RH gospodin vojislav stanimirović.

  • Zdenko Golub 19.01.2012.

    Da je u Hrvatskoj vladavina prava, kao što nam tvrde, slučaj Stanimirović bi davnih dana bio okončan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare