To je to što me zanima!

Stanje se popravlja: Nora vam iz SAD-a šalje bezbroj pusa

Norino zdravstveno stanje se pogoršalo nakon što su liječenje usporile gljivice koje su se krvlju proširile do mozga. Čini se da je stanje bolje, što dokazuje i poruka
Vidi originalni članak

Na Facebooku je objavljena nova fotografija male Nore Šitum (5) koja se od akutne limfoblastične leukemije liječi u Philadelphiji. 

- Nora i njezina najbolja prijateljica Barbie Vam šalju bezbroj pusa. Barbie je bila nešto malo bolesna, ali je doktorica NORA sve to sredila! Nora u ♥! - stoji u poruci uz fotografiju. 

Norino zdravstveno stanje se pogoršalo nakon što su liječenje usporile gljivice koje su se putem krvi proširile do mozga. Čini se kako se stanje hrabre djevojčice popravlja te je bolje nego prije nekoliko dana. 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • WOMANIZER 16.03.2013.

    <3 <3 bravo nora!!! <3 <3

  • zab 16.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • yoda_1 16.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare