To je to što me zanima!

Stanković Čehoku: Kad ste se zadnji put počešljali?

Na pitanje kad ste se zadnji put počešljali, HSLS-ovac Ivan Čehok odgovorio je protupitanjem: Kad ste se vi?, na kraju je priznao da je to bilo davno
Vidi originalni članak

Potpredsjednik HSLS-a Ivan Čehok u emisiji “Nedjeljom u 2” rekao je da ga je postavljanje Branka Vukelića na mjesto ministra obrane iznenadilo. Smatra da bi predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić bolje obavljala taj posao.
- Očekivao sam da će to ministarsvo voditi netko iz diplomacije s dobrim znanjem engleskog jezika zbog suradnje s NATO-om - rekao je Čehok. Na pitanje zašto osobno nije u Vladi, Ivan Čehok je rekao da ima privatan razlog. Neslužbeno doznajemo da je razlog bolest njegova djeteta s posebnim potrebama. Voditelj Aleksandar Stanković upitao je gosta kad se zadnji put počešljao, a Čehok je odgovorio da je to bilo jako davno.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • zgbxl 14.01.2008.

    Zadnji puta odkako je izasao iz \"balkanske spilje zvani liberali ?!

  • vemi 13.01.2008.

    Joj, greškica... kad je Pupavac vidio da nam nije uspio prodati MAGLU, a ne MALU..... Sorry!!!.

  • vemi 13.01.2008.

    \"Biti dobar otac i muž je privatna stvar i nije za isticanje. To bi trebalo biti nešto normalno...\" Tako je Buzdo! Stefek, izvrsna primjedba! Stanković je ondje napravio naručenu emisiju s Pupovcem, samo da ispipaju bilo birača. Kad su vidjeli da nam Pupavac nije uspio prodati malu, onda su stavili Uzelca. Lukavo, nema šta! Naravno, dio hrvatskih glupanjerosa je to i popio. Ja ne! Da se vratim na Čehoka. Nije on loš! Ali nije ni puno dobar! U usporedbi sa Smranaderovim ministrima je mila majka, ali ima i on masla na glavi. I to ne mislim samo figurativno! Pa sam je priznao da se niti ne češlja! Bljak i sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare