To je to što me zanima!

Stanković: Došao je i taj dan, day after yesterday

Ivan Čehok je u Nedjeljom u 2 rekao da će Vlada teško dobiti izbore, a da oporba neće izdržati ni godinu. Kaže da je razočaran stanjem u HSLS-u
Vidi originalni članak

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok rekao je u Nedjeljom u 2 kako je razočaran onim što se sada zbiva u HSLS-u i samim sobom, a žao mu je i svih ljudi koji su s njim došli u stranku. Dodao je da je bio predsjednik stranke kad to nitko nije htio, kad su s 25 pali na 2 zastupnika. Kaže da je HSLS poglavlje u životu koje je završeno i ne misli mu se vraćati. Čehok nije pristalica vođenja stranke, kako to čini Darinko Kosor. Za njega je rekao da je ambiciozan, ali da nema niti jednu pobjedu iza sebe. Izjavio je da će Vlada teško dobiti povjerenje građana na sljedećim izborima, ali da oporba neće izdržati ni godinu dana. Nabrojio je uspjehe Vlade, no rekao da se ni gospodarske mjere neće provesti ako neće biti suglasja svih partner. Naglašava da se kod nas naprave neke od mjera koje su napravili čelnici europskih država, da bi građani bili na ulici jer ne žele vidjeti da nismo sami u krizi. Smatra da su očekivanja građana previsoka, te da će ih nerealna očekivanja oporbe još povisiti. Upozorava da nitko nema hrabrosti povući najteže poteze.
Komentirao je i izlazak Damira Polančeca iz zatvora i rekao da nije to doživio posebno osjećajno. Kaže da ovo vrijeme, da potpredsjednik Vlade bude pod istragom, prije 3 ili 4 godine nije bilo moguće. Smatra da je Polančec bio dobar stručnjak, koji je radio dobar posao oko drvne i tekstilne industrije.
Varaždinu je ova Vlada dala najviše novca i počela je pomagati industriju u gradu, rekao je Čehok. Dodao je i da on nije taj koji ruši NK Varteks, te da je ime promijenila uprava kluba.
Odjavljujući posljednju emisiju prije jeseni, voditelj Aleksandar Stanković rekao je 'Došao je i taj dan, the day after yesterday' te pozdravio premijerku, umirovljenike i radnike

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PapaŠtrumpf 25.07.2010.

    Ma pokupite se kompletno svi iz Sabora i Vlade i odite ljetovati na Maldive doživotno, to nam je jeftinije plaćati nego da ste ovdje i radite svi skupa ovakva sr.... !

  • be yourself 25.07.2010.

    Day after yesterday je u stvari danas. Možda se sjeda baba nije mogla sjetit kako se danas kaže na engleskom pa je rekla \"day after yesterday\".

  • deda22 25.07.2010.

    pitam sve vas ako je cehok tako losa osoba zasto varazdinci u vecini glasaju za njega;ne za hsls nego za njega osobno?????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare