To je to što me zanima!

Stanković: Hlo bi trebala biti predsjednica Hrvatske

Hloverka je A. Stankovića optužila da provodi medijski reket zabrinut hoće li najesen produljiti ugovor. Opisuje ga kao najpristranijeg novinara
Vidi originalni članak

Nakon izjava koje je glavna urednica Informativnog programa HTV-a dala za jedan dnevni list kako Aleksandar Stanković provodi svojevrstan medijski reket zbog nesigurnosti, oglasio se i voditelj emisije "Nedjeljom u dva". Stanković je kazao kako ne razumije zašto ga onda Hloverka ne smijeni jer kako bi on to davno učinio da takvo nešto misli o svom novinaru.
- Ja sam taj koji je s Nove TV reketario HTV, ja sam taj koji je ostao dužan 35.000 kuna - uzrujano je kazao Stanković, koji je Hloverki predložio da se kandidira za predsjednicu države jer za to ima sve kvalitete. Stanković je nedavno prozvao uredništvo jer mu nisu dali raditi emisiju o korupciji. Hlo je potom komentirala kako Stanković samo želi medijsku pozornost te da radi u najslobodnijem mediju na svijetu jer "nema nigdje da novinar tako govori o svojoj kući".
Stankovića je opisala kao najpristranijeg novinara na HTV-u koji provodi medijski reket zabrinut hoće li najesen produljiti svoj ugovor. Na upit hoće li Stanković najesen biti u HTV-ovoj programskoj shemi, Hlo je odlučno potvrdila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 02.07.2008.

    Stankovica sam procitao davno i negledam ga vise. \"Njegove\" goste pusta da govore u nedogled, a ako treba nekog j...., onda ima Stankovic pitanja,odgovora, komentara za 90% vremena trajanja emisije. Kopira Latina, a to nevalja.

  • izzy_vk 02.07.2008.

    stankovic je car kakvih malo ima u rh, sloboda govoru ! Mislim da zato i emisije te postoje da otvoreno govore o svemu, a oni bi cenzurirali najpikantiji i najzastupljeniji problem u hrvatskoj - korupciju! Zasto ? Zato sto gotovo svi na vlasti , i koji se prvolace po medijima imaju debelo ruke u tome! sram nek ih bude, a ja podrzavam stankovica i veselim se svakoj emisiji nedjeljom u 2!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare