To je to što me zanima!

Stanković: Jovev vjerojatno treba zavezati i vući po Sisku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mene HRT treba kazniti zbog jučerašnje emisije, a Jasminu Jovev vjerojatno treba zavezati za auto i vući po ulicama Siska kao primjer, poručio je Stanković na 'Fejsu'
Vidi originalni članak

Aleksandar Stanković javno se očitovao o cijeloj situaciji što se tiče Jasmine Jovev, koja je u njegovoj emisiji Nedjeljom u 2 javno prigovorila o korupcijskom skandalu u kojeg je upletena sisačko-moslavačka županica, Marina Lovrić Merzel.

- Mene HRT treba kazniti zbog jučerašnje emisije, a Jasminu Jovev vjerojatno treba zavezati za auto i vući po ulicama Siska kao primjer kako prolaze izdajice. To bi vjerojatno zadovoljilo urednike Novog lista koji su me maloprije nazvali s pitanjem hoću li snositi kakve posljedice jer jučer u emisiji zviždačicu Jasminu Jovev nisam pitao je li radila u kampanji HDZ-a. Od mojih nadređenih tražit će da me kazne. E pa dečki iz Novog lista, sram vas bilo! Eto, samo to. Frano Supilo se vjerojatno okreće u grobu kada vidi kakvi mu poltroni i vlastolisci vode novine. Nije važno što netko upozorava na ukradene milijune, važno je je li 15 dana u svom životu radio za HDZ??? Nevjerojatno je dokle ide obožavanje Zorana Milanovića. Kakav HDZ, kakvi bakrači! Gdje su pare gospodo, to je pitanje!

I još jedna sitnica u cijeloj aferi Merzel. Županica tvrdi kako joj se osobno osvećujem jer me navodno tužila. Za nikakvu tužbu ne znam, jučer sam na portalima prvi puta čuo za takvo što i ne mogu se uopće domisliti za što bih ja s Merzel bio na sudu - napisao je na Facebook stranici emisije Nedjeljom u 2.

Idi na 24sata

Komentari 341

  • ursuss 04.02.2014.

    pazite na granici...sad će županica kao Sanader "...malo kod brata...u Aus-straliju.."

  • bulog55gmdg 04.02.2014.

    Ovo sa vučenjem autom mislim da ne bu prošlo jer je general koji je to radio sa svojim podređenim poginuo dok se suprostavljo policiji. Na žalostost prije toga su pogunili i civili, a poginuo je i jedan policajac. Možda znate o kojem se generalu radi!

  • MateoŠaftić 04.02.2014.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare