To je to što me zanima!

Stankoviću je u studio došao nenajavljen gost: 'Bijesan je i želi da ga pustimo u emisiju...'

Iako je gost ovotjednog izdanja emisije 'Nedjeljom u 2' bio poduzetnik i predsjednik udruge Strujni krug Hrvoje Prpić, pred kraj emisije u studio je došao nezadovoljni gledatelj
Vidi originalni članak

Iz režije mi javljaju kako pred studijom imamo nezadovoljnog gledatelja koji je došao do HRT-a. Hoćemo ga pustiti u emisiju? Evo bijesnog gledatelja koji je sjedio na kauču. Kako su vas pustili? - pitao je voditelj HRT-ove emisije 'Nedjeljom u 2'Aleksandar Stanković (51).

Pred kraj emisije Stanković je najavio je kako je na HRT stigao gledatelj koji želi u emisiju. Bio je to naš poznat rally vozač i influencer Juraj Šebalj

NEDJELJOM U 2 Aleksandar Stanković najavio novog gosta, gledatelji: Što ona ima pametno za reći? Jadno...

- Izborio sam se - odgovorio je Šebalj. 

Stanković je zatim objasnio kako Šebalj ima dosta prigovora na račun električnih automobila.

- Problem je taj što se našao u Hrvatskoj, a elektrifikacija košta. Sve ovo je jasno, ali osnovna stvar je otkud država crpi novac. Otkud ćemo raditi nove ceste? Što ćemo raditi u budućnosti ako ćemo imati samo električne automobile? Već je Engleska najavila da će uvesti porez na električne automobile. Norvežani su prije imali besplatne cestarine a sada plaćaju 50 posto cestarinu. Sad je bolje i jeftinije tko to može priuštiti. Moramo pričati i o negativnim stranama - rekao je nenajvljeni gost Šebalj na kraju emisije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • EmilCandor 08.11.2022.

    Realna cijena autoplina na izvorištu je manja od jedne lipe po litri. Tko subvencionira izjednačenje cijene autoplina s benzinom te tko blokira cinjenicu da je autoplin najočitiji pogonski energent?   

  • EmilCandor 08.11.2022.

    Električni automobili su veci zagađivači od benzinskih, sve dok se el. energija proizvodi na mazut i u nuklearnim elektranama. Zasto se ignorira da je autoplin apsolutno cisti energent, a cijena ugradnje autoplina je 800 % jeftinija od kupovine električnog automobila?  

  • EmilCandor 08.11.2022.

    Zasto ustrajno ignorirate da je autoplin najčistiji pogonski energent? Zasto se laže da su električni automobili Eco, kad je proizvodnja električne energije zagađivač, odmah do mazuta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare