To je to što me zanima!

Starac (81) isplovio iz Makarske prema Hvaru i nestao: Traže ga lučka kapetanija i policija

Lučka kapetanija i policajci sa službenim plovilom uključili su se u potragu za muškarcem koji je nestao na pučini. Svojim brodom isplovio je iz Makarske prema Hvaru
Vidi originalni članak

U petak oko 18 sati je zaprimljena prijava da je tijekom dana  81-godišnji muškarac sa svojim brodom isplovio iz  Makarske prema  Hvaru, međutim da se nije vratio niti se javio, javlja PU splitsko-dalmatinska.

O navedenom je izviještena Lučka kapetanija, te su odmah poduzete mjere traganja i na navedeni lokalitet upućen je brod lučke kapetanije i policijski službenici sa službenim plovilom.

Lučki kapetan Kapetanije Split Željko Kuštera je za Hinu izjavio da su u potragu uključena tri plovila, a očekuje se i bespilotna letjelica Pilatus koja će također pretraživati akvatorij.

- Čovjek je u petak oko 10.35 sati krenuo na ribolov put Vele glave, a kada se do 17 sati nije vratio kući član obitelji nas je kontaktirao, pa smo odmah organizirali potragu koju smo zbog jake bure i noći prekinuli sinoć nakon 22 sata - ispričao je Hini Kuštera.

Traganje je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ŠefPilane 29.01.2022.

    Starac ??? Novinari pišu "starac" ???

  • Smoke_on_the_Water 29.01.2022.

    Trebao je prema Braču. Bliže je i prometnije, neko bi ga vidio.

  • os-lega 29.01.2022.

    Jel brodom, barkom ili čamcem isplovio? Znam da se dalmoši vole pohvaliti kako imaju "kruzera" a ne barku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare