To je to što me zanima!

Starac lijepio papir na izloženi penis u galeriji

Starac (84) uhićen je jer je dva puta nalijepio papir preko genitalija na slici golog muškarca izloženoj u Victoria galeriji u Somersetu
Vidi originalni članak

Slika Davida Gobleya koja prikazuje potpuno nagog muškarca jako je uznemirila penzionera koji ju je ljepilom potpuno uništio. Naime, papir koji je bio zaljepljen pri micanju se potrgao i time oštetio dio vrlo vrijednog umjetničkog djela.
- Ovo je nevjerojatno. On je vrhunsku sliku uništio samo zato jer su mu smetale genitalije na muškarcu - rekao je jedan zaposlenik.
Umjetnik Cobley šokiran je tom činjenicom i od starca traži dodatna oblašnjenja Želim znati zbog čega je uništio sliku i očekujem da će se pojaviti i samnom porazgovarati - rekao je uznemireni umjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • danko 17.11.2007.

    vrlo vrijedno umjetnicko djelo unisteno ljepljenjem (pretposavljam) samoljepljivog papira-ako je djelo vrlo vrijedno i radjeno osjeljivom tehnikom- trebalo je biti adekvatno zasticeno, ili je sa \"vrlo vrijednog djela\" naljepnicu uklanjao cuvar- u svakom slucaju cesitam sarcu na uspjesnom performansu, -a umjetniku preporucam da ga nagradi, jer u protivnom ja nikada nebi vidio to \"vrlo vrijedno umjetnicko djelo! :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare