To je to što me zanima!

Starac sjekirom ubio Rusa koji mu je provalio u kuću

Karlovac: Krupni ruski azilant (27) u maskirnoj uniformi mahnito je pucao iz automatske puške. Starac (79) ga je sjekirom odalamio posred glave
Vidi originalni članak

Karlovačka policija je u četvrtak oko 3.25 sati zatekla prestravljeni stariji bračni par, Dragana (79) i Mariju Žugetić (71), u kući punoj krvi smještenoj na osami u zaseoku Donja Stranica iznad Ribnika kraj Netretića. U njihovu je kuću tu noć provalio pomahnitali ruski azilant Vladimir Tihonski (27) iz Kutine (boravio je u Centru za azilante). Još dok se približavao kući, Tihonski je, pretpostavlja se, pucao iz automatske puške, a nakon što je provalio, nastavio je pucati po kući. Prestravljeni Dragan uzeo je sjekiricu i ubio ga odalamivši ga posred glave. Policija je oko kuće bračnog para našla veliki broj čahura, a truplo krupnog ruskog azilanta u maskirnoj uniformi bilo je na krevetu. Žugetići su živjeli sami, a oko njihove kuće je tek nekoliko praznih vikendica. Njihove tri kćeri još nisu stigle na mjesto tragedije. One žive u okolici sa svojim obiteljima. Stari supružnici žive od onog što uzgoje, a prošlog su tjedna konačno dočekali i asfalt koji vodi do njihove trošne kuće. Zašto su bili meta ruskog azilanta, policija tek istražuje. Neslužbeno saznajemo da je Rus samo devet dana boravio u Centru za azilante, no nisu ga vidjeli već mjesec dana.
- Imigranti znaju tražiti azil zbog ilegalnog ulaska da izbjegnu procesuiranje - kaže Miroslav Horvat, voditelj Centra.
.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • apocalypsedude 21.11.2008.

    Strasno mi je samo zamisliti sto ce sve od strane ove \"Lijepe nase\" siroti ljudi sad prezivjeti. Razapet ce ih sve strukture vlasti koje ih se sjete. Baka ce sad sama kuci, pa nek pere krv, krpa rupe od metaka i trese se od straha. Didu ce policija i odvjetnistvo piti krv godinama. Bas me zanima prije ovog dogadjaja, koliko puta se policijska patrola tuda provezla otkad je drzave? Umjesto da im se policija isprica sto im se uopce tako nesto dogodilo, sada ce jos i neki genije, SIGURAN SAM, pitati didu- u kojem ste trenutku uzeli sjekiricu u ruku, jeste li ga htjeli otjerati ili ubiti? - i sl. Ma uostalom sto ja palamudim, znate i sami gdje zivimo i tko nam kapu kroji.

  • 1Broj 21.11.2008.

    hmmmmmmmm.........................................?

  • hiro 21.11.2008.

    policija je duzna podnijeti prijavu a slavni dida posto ga je odalamio samo jednom nije prekoračio nužnu odbranu tako da nema straha da ce ga itko osuditi za ovo sto je napravio. jos jednom bravo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare