To je to što me zanima!

Starbucks dolazi u Hrvatsku? 'Želimo dovesti nešto drukčije'

U ovom trenutku nismo u mogućnosti ni potvrditi, a ni odbaciti mogućnost dolaska tog konkretnog ili nekog drugog zakupnika na spomenutu poziciju, kažu u Supernovoj
Vidi originalni članak

U poslovnim krugovima zadnjih su se dana pojavile neslužbene informacije da Starbucks, jedan od najpopularnijih svjetskih lanaca kafeterija, napokon dolazi u Hrvatsku, piše novac.hr. Točnije, u zagrebački shopping Centar Cvjetni na Cvjetnom trgu koji je austrijska tvrtka Supernova 2017. preuzela od Tomislava Horvatinčića.

Premda je Horvatinčić, odnosno njegova tvrtka Hoto centar prodala kompleks u centru grada Austrijancima, on je na toj lokaciji zadržao podzemne garaže, a ostao je i kao zakupac prostora na tri etaže gdje je smjestio svoj restoran My Way.

U taj bi se prostor, spekulira se, uselio poznati lanac.

Blažena Lokin, glasnogovornica Supernove, potvrdila je da Horvatinčićev restoran početkom ožujka definitivno zatvara svoja vrata.

- U ovom trenutku nismo u mogućnosti ni potvrditi, a ni odbaciti mogućnost dolaska tog konkretnog ili nekog drugog zakupnika na spomenutu poziciju. Mogu vam službeno potvrditi da su Supernova Grupa i društvo Hoto Cvjetni raskinuli Ugovor o zakupu u svezi gastro jedinice My Way - navela je Lokin.

Dodala je i da Supernova trenutno razgovara s nekoliko velikih stranih gastro brendova za bivši Horvatinčićev prostor, a i da je njihova želja u Hrvatsku “dovesti nešto što još kod nas nema, nešto drugačije”.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 19.02.2019.

    Starbucks nema kavu, već nešto što bi htjelo biti kava. Ali nije. Osim toga, njihova ponuda ni usluga nisu prilagođeni našoj kulturi pijenja kave.

  • 19.02.2019.

    ovo s**nje od kave neće nikad uspjeti, kao prvo 7 Kuna domaća kava crna u birtiji iza ugla, a kao drugo nove SN (gratis) me čekaju na stolu, nikad to nebi zamijenio za ovo....

  • 19.02.2019.

    ovo s**nje od kave neće nikad uspjeti, kao prvo 7 Kuna domaća kava crna u birtiji iza ugla, a kao drugo nove SN (gratis) me čekaju na stolu, nikad to nebi zamijenio za ovo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare