To je to što me zanima!

"Stari plac" u Splitu sud vratio Gradu, Kerum već ima planove

Htio je trgovački centar, a sad bi gradio dvorane, sportske sadržaje ili slično. Željko Kerum je zaključio kako se ništa neće moći ostvariti bez potpore nove Vlade
Vidi originalni članak

Oko splitskog “Starog placa” već 14 godina na sudu se spore Hajduk i Grad. Vrhovni sud konačno je atraktivnu lokaciju od 200 milijuna eura vratio Gradu. Gradonačelnik Željko Kerum već ima planove za nekadašnje Hajdukovo igralište.

- Zemljište 50 tisuća ‘kvadrata’ i prema GUP-u predviđeno je za javne sadržaje. Bilo bi idealno za podzemne garaže. Iznad njih bilo bi pametno sagraditi koncertne dvorane, sportske sadržaje ili slično. Ništa se neće moći ostvariti bez potpore nove Vlade - kaže Kerum. Prije dvije godine tamo je zamišljao trgovački centar, piše Slobodna Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Camil_1 12.12.2011.

    Nikad se za stari plac, danas igralište ragbi kluba Nada nisu sporili grad Split i nk Hajduk. Spor je pokrenuo ragbi klub Nada kao korisnik starog placa. Jer se nk Hajduk pokušao uknjižiti temeljem dosjelosti , a uz blaboslov ondašnjeg gradskog vijeća,nakon što je već dvadeset godina prestao koristiti ovo igralište. Dakle ne zaslugom grada već zaslugom rk.Nada i basebal kluba Nada ova je nekretnina vraćena gradu.

  • Car Mrgud 12.12.2011.

    Mogo bi dole nagruvati jednu "biskupsku konferenciju" da ovi ne moraju putovat u Zagreb na sastanke.A kraj toga veliki kip franje tuđmana sa lentom,a u cipelama nekoliko kafića sa domoljubnim pjesmama,

  • papioo 12.12.2011.

    kad se vlašće(vlaj) pogospodi gore vlašče nego pašče (pas)

Komentiraj...
Vidi sve komentare