To je to što me zanima!

Stari smo, bolesni i siromašni. Zdravstvo nam je sve lošije, a sve više umirovljenika radi...

Još koji dan pa će izbori - iz izvješća pučke pravobraniteljice izvukli smo probleme koje političari nakon izbora mogu riješiti. Mogu, recimo, ljudima dovesti vodovod, ili ih izbaviti iz bijede, omogućiti im liječenje na vrijeme
Vidi originalni članak

Izbori su za šest dana, u svojoj predizbornoj kampanji političari građanima obećavaju brda i doline. Istodobno, dio građana još uopće nema vodovod, mnogi žive u siromaštvu, a pacijenti, pa i oni najteži, čekaju na pretrage. Umiremo ranije od svojih EU sugrađana, bolesniji smo od njih, siromašniji. Kronično nam nedostaje domova za starije i radne snage u njima te općenito. Mladi žive s roditeljima, mnogi ne rade niti se školuju. Iz Izvješća pučke pravobraniteljice o stanju ljudskih prava i jednakosti u Hrvatskoj 2023. izvukli smo najveće probleme - "izazove", kako to vole reći političare. Pa eto im ih, jako ih je puno. Cijelo brdo problema.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 23

  • dumdum81 11.04.2024.

    i debeli

  • EmilCandor 11.04.2024.

    U naslovu ste zaboravili dodati da ogroman broj liječnika do u nedogled rastežu liste čekanja, a onda, nekim čudom, kod tog istog specijaliste, možete doći na pregled već sutra, ali u privatnoj klinici, za nekoliko stotina do nekoliko tisuća i td. Eura! 😬😐😬!

  • 𝗙𝗿𝗮 𝗣𝗲𝘁𝗮𝗿 11.04.2024.

    Meni je i dalje fascinantno kako nekolicina individualaca oredjuje velikoj vecini primanja, zdravlje i dobnu granicu. Dokle god se oni ne rijese, nema smisla kukati nad prolivenim mlijekom. Narod se boji Vlade, istina, ali bi trebalo biti obrnuto. Oni su isto samo... "ljudi".

Komentiraj...
Vidi sve komentare