To je to što me zanima!

U Vrhovini u požaru izgorjela starica, u Kaptolu 81-godišnjak

Vatru je najvjerojatnije zapalila nesretna starica u svom vrtu i nakon što je vidjela da je vatra zahvatila susjedov kukuruz pokušala je ugasiti požar u kojemu je izgorjela
Vidi originalni članak

Staricu (81) pronašli su mrtvu u četvrtak oko 14 sati na zgarištu kukuruzišta u mjestu Vrhovine kod Slavonskog Broda. Požar je izbio iz susjednog vrta i proširio se na kukuruz 66-godišnjeg vlasnika. Vatru je najvjerojatnije zapalila nesretna starica u svom vrtu i nakon što je vidjela da je vatra zahvatila susjedov kukuruz pokušala je ugasiti požar u kojemu je izgorjela. 

Tijelo žene prevezli su na Odjel patologije gdje će se obaviti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti. Doznajemo da je riječ o Stani Butković koja je palila suhu travu, a kada se vatra proširila na susjedno kukuruzište, pokušala ju je ugasiti.

Muškarac (80) poginuo u požaru u polju

Služba 112 u Požegi javila je da je oko 13 sati u petak izbio požar na polju između Kaptola i Novih Bešinaca. Vatra je zahvatila traktor i 80-godišnjeg J. S. kojeg su prevezli u požešku bolnicu. Vatru su ugasili vatrogasci DVD-a Kaptol. Oko 14 sati muškarac je od zadobivenih opeklina preminuo. 

Policija još obavlja očevid na kojeg će biti poznato pod kojim je okolnostima došlo do izbijanja požara. Da je izbio požar, u Centar 112 dojavio je građanin, a vatrogasci i hitna medicinska pomoć brzo su stigli na mjesto događaja, no starčeve su ozljede bile preteške da bi preživio.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • forrest gump_1 01.10.2011.

    Počivali u miru . Inače u europi poljoprivrednici rade plodored , a kod nas pale kukuruzište . Tim postupkom se može sprečit razmnožavanje kukuruzne zlatice , pojedinci pale jer im je lakše zaorat polje .

  • picuskin 30.09.2011.

    Sve mi to liči na onaj stari zagorski vic kad je pes krepal jer se prežderal spržene govedine.

  • cik - cak 30.09.2011.

    Žao mi je starice ali i moj međaš je vužgal svoju "njivu oštetio me rastopio najlon rolo bala,došla polis,kaže tuži ga a tužbacca3000,00 jem ti jak.. fa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare