To je to što me zanima!

Starica se na Bačvicama bacila sa šetališta u more

Prema riječima očevidaca starica je polako sa štapom došla do ruba šetališta, odložila štap i naočale i bacila se u more s oko metra visine
Vidi originalni članak

Na plaži Bačvice je oko 13 sati u ponedjeljak starija Splićanka skočila u more i počinila samoubojstvo. Prema priči očevidaca polako je sa štapom došla do ruba šetališta, odložila štap i naočale na zid i bacila se u more s oko metra visine. Hitna pomoć i policija stigli su dosta brzo, ali je plima tijelo odnijela prema drugoj strani plaže gdje su kafići.
- Vidjela sam ju kako hoda prema rubu. Krenula sam za njom vidjevši da se bacila. Htjela sam joj pomoći, da je bila malo bliže obali ušla bi u vodu, ali je tijelo već otplutalo - rekla je S.G. (70).

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_29428 11.01.2010.

    Zdravi čovjek na temperaturi vode od 10C gubi svijest nakon 30 minuta, sami prosudite koliko je onda trebalo možda bolesnoj starici, pod uvjetom da je njeno srce i pluća izdržalo prvi šok od ulaska u more. Neki pametnjakovići (@uni,mrvica..) napadaju komentarima drugu staricu što nije uskočila u more, jer da je sad bio bio članak s dvije utopljene starice.

  • predator1 11.01.2010.

    i sad netko neka kaze da je starost lijepa.da,onome ko ima divnu djecu pa pomazu roditelje do smrti,ali ova jadnica sigurno nije bila medju njima.zao mi je kad citam i ovakve stvari,ona sigurno nije bila te srece,ako vjeruje u onu:u raj odveli te andjeli... sad vise nema briga

  • cohas 11.01.2010.

    Jebu nas svaki dan s piciginom, i sad se čude kad se starica navukla na mali balun

Komentiraj...
Vidi sve komentare