To je to što me zanima!

Staro Kerumovo društvo je zamijenila rodbina Fani Horvat

Stare pajdaše Svagušu i Livaju, kojima je Fani inače nesklona, su na finalnoj večeri Splitskog festivala zamjenili njeni prijatelji i rodbina. Kerum je pjevušio pjesme
Vidi originalni članak

Preplanuo i stesane linije Željko Kerum se, u pratnji već poslovično elegantne i dotjerane Fani Horvat, razonodio na finalnoj večeri Splitskog festivala. Gradonačelnik je bio veseo i poletan, vidilo se da mu godišnji odmor i mali odmak od gradskih dužnosti čine dobro. Uz mladu nevjenčanu suprugu  Kerum je uživo u društvu mladih žena i muškaraca. Stare pajdaše Svagušu i Livaju, kojima je Fani inače nesklona, zamjenili su njeni prijatelji i rodbina. Livaja je u društvu prijatelja sjedio na suprotnom kraju Prokurativa, a Svagušu se nije dalo ni zamjetiti. Kerum je lani trebao zapjevati na Splitskom festivalu, no zbog problema s grlom je uskočio dogradonačelnik Jure Šundov. Ove je godine neopterećen nastupom pratio festival, pjevušeći potiho u bradu. 

- Nisam ja neki stručnjak za muziku, ali meni osobno se najviše svidila Pecina izvedba. Jelena Rozga je također nastupila energično i samouvjereno - kazao je gradonačelnik. 

Još jednom se ispostavilo da Kerum dobro osjeća bilo naroda. Naime publika je glasanjem Rozgi osigurala pobjedu, a Marku Pecotiću-Peci treće mjesto. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • borivoje 05.07.2011.

    Ako su oni zadovoljni neznam zašto su drugi jalni ?

  • puppi 04.07.2011.

    jao, jao ...

  • baldrick_1 04.07.2011.

    Ha ha! Tipično za zmije koje razbiju nečiji brak! Onda malo po malo zauzmu sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare