To je to što me zanima!

Stavio dijete u krilo i u vožnji mu dao da sam upravlja autom

Na videu se vidi dijete koje nije vezano i koje sjedi u krilu vozača te drži volan. Vozač je nekoliko puta uklonio jednu ruku s upravljača i ostavio dijete da upravlja
Vidi originalni članak

Neodgovorni australski vozač, vjerojatno iz Melbournea, dopustio je malom djetetu koje mu je sjedilo u krilu da upravlja volanom dok su se vozili prigradskim ulicama. Netko je cijelu situaciju snimao, a video su objavili i na YouTube-u, ali su ga naknadno uklonili.

Na videu se inače vidi dijete koje nije vezano i koje sjedi u krilu vozača te drži volan. Vozač je u nekoliko navrata uklonio jednu ruku s upravljača i ostavio dijete da upravlja.  Desnom je rukom tek lagano pridržavao volan. Inspektor Tim O'Conner rekao je da se radi o apsolutnoj gluposti.

- Čini se da dijete nije bilo vezano, postojala je mogućnost da se aktiviraju zračni jastuci, a znamo koliko opasni i oni mogu biti. Sve je bilo opasno za druge sudionike u prometu - rekao je.

Ako ga pronađu, neodgovorni vozač mogao bi zaraditi brojne kazne, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • milky 28.02.2013.

    pa ja mislim da nas je 90 % tako "vozilo" u doba naseg djetinstva pa nai roditelji nisu idioti itd.....

  • ymmat 26.02.2013.

    Stvarno velika opasnost...negdje gdje nema nikakvog prometa daš djetetu da ti na pola minute sjedne u krilo i drži volan, ti kontroliraš papučice i pridržavaš volan, u prvoj brzini pri cca 10km/h nema toga što dijete može napravit a da dovede sebe i ostale u autu u opasnost, a da roditelj ne stigne reagirati... Mislim da bi se trebali bavit pijanim budalama koji takvi sjedaju u auto, divljaju cestama i ugrožavaju svoju i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

  • nacapl 26.02.2013.

    Stvarno "super",isto kao i one igre bacanja djeteta u zrak i slične........... Koliko samo puta vidim u kvartu da "pametni" tatica fura dijete od 4 god. na motoru. Sad će vjerojatno netko prokomentirati:"pa to je samo u kvartu,u čemu je problem?"

Komentiraj...
Vidi sve komentare