To je to što me zanima!

'Stazić se nema pravo javljati, u Istri je ljetovao za 7 kuna'

Nenad Stazić je kazao da je predsjednička kandidatkinja sigurno znala za sve što je radio Sanader. Ona mu je odgovorila da nema moralno pravo govoriti o korupciji
Vidi originalni članak

Kandidatura Kolinde Grabar Kitarović njihov je pokušaj da se HDZ vrati na vlast, da povratkom na vlast zaustave istrage i da nastave tamo gdje su stali, da nastave krasti, oštro je Nenad Stazić (SDP) kritizirao HDZ i njihovu predsjedničku kandidatkinju. 

Konferenciju za novinare sazvali su kako bi opisali Kolindin profesionalni put i njezinu povezanost s Ivom Sanaderom, od suradnje u Ministarstvu znanosti i Ministarstvu vanjskih poslova, preko suradnje u Vladi Ive Sanadera do njezina rada u inozemstvu. 

- Neven Jurica krao je novac da bi kockao. Tipičan HDZ-ovac. Njega su smijenili i taj je posao počela raditi Kolinda Grabar Kitarović. Kako ga je radila? Pošteno? Ne, HDZ-ovski. Njezinim službenim automobilom njezin se suprug vozikao godinu dana. Gordan Jandroković tada je rekao kako će je sankcionirati. Evo sankcije - kandidatura za predsjednicu. Tako HDZ kažnjava lopove - poručio je Stazić, koji smatra kako je Kolinda, baš kao i ostatak Sanaderovih suradnika, morala znati za sve, za crne vreće i krađu hrvatskih poduzeća. Na pitanje gdje su mu dokazi, jer Kolinda je mogla sve znati, ali moguće je da i nije znala, odgovorio je: 

- Znala je, jednako kao i svi drugi, koji su bili dio najužeg tima - zaključio je. 

Novinari su ga pitali i je li ova konferencija sazvana zbog anketa, koje ne idu u prilog Ivi Josipoviću, rekao je da za te ankete ne zna. 

- Svi koji žele živjeti na pošten način, ne bi trebali 11. siječnja ostati kod kuće. Ne smiju misliti da će Ivo Josipović pobijediti bez njihove pomoći. Moraju izaći na izbore i podržati ga - poručio je.

Grabar Kitarović: Stazić je zadnji koji može dijeliti lekcije o korupciji

Tijekom boravka u Bjelovaru HDZ-ova predsjednička kandidatkinja prokomentirala je Stazićeve prozivke kazavši da je on kao  'čovjek koji je za sedam kuna ljetovao na Brijunima, posljednja osoba koja bi mogla govoriti o korupciji i iskorištavanju države u te svrhe'. Opet se ogradila od Ive Sanadera kazavši da je iz njegove Vlade otišla početkom 2008.

Iz Vlade gospodina Sanadera otišla sam u siječnju 2008. i svi vrlo dobro znaju kakav je bio moj status tada. Radila sam svoj posao jako dobro, ponosna sam na svoje rezultate, kazala je Grabar Kitarović. 

Idi na 24sata

Komentari 737

  • Krapinski neandertalac 04.01.2015.

    Stazić je platio parking kartu 7 kuna po sata, što je tu sporno?

  • ljubica ljubičica_1 04.01.2015.

    Dali JE on je pripadnik MASONSKE LOŽE?Nebi rekla .

  • ribomanijak 04.01.2015.

    Još jedan sa otrovnim jezikom bez dokaza i nikom ništa !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare