To je to što me zanima!

Stazić: Kako Đapić može sprečavati sukob interesa?

SDP-ov Nenad Stazić tvrdi da Povjerenstvo nema smisla jer će biti pod HDZ-om koji samo javnost može natjerati da promijeni bahatu politiku
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa nema smisla jer će biti pod HDZ-om. Unatoč aferi s lažnim magisterijem, za člana su izabrali Antu Đapića. Samo javnost može natjerati HDZ da promijeni bahatu politiku jer oni osvajaju sve institucije na isti način, komentirao je SDP-ov Nenad Stazić odluke Odbora za imenovanja o novoizabranim članovima u Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa. Iz redova saborskih zastupnika vladajućih izabrani su HDZ-ovi Krunoslav Markovinović i Emil Tomljanović, te HSU-ov Silvano Hrelja, dok će iz redova oporbe u Povjerenstvu sjediti HNS-ov Miljenko Dorić, HSP-ov Anto Đapić, te SDP-ov Ivo Josipović. Od 15 vanjskih članova u Povjerenstvo su izabrani Zorislav Antun Petrović, Vlaho Bogišić, Jadranka Kolarević, Mate Kačan i Deša Mlikotin-Tomić. Iako su ga predlagali SDP-ovi Željka Antunović i Nenad Stazić, odvjetnik Miomira Žužula Neven Cirkveni nije izabran za vanjskog člana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • promet 03.07.2008.

    Javnost tu nemože ništa jer se te vi političar s ovakvim izbornim zakonom to i napravili. Izvolite promjeniti izborni zakon i omogućite javnosti da stane na kraj lošoj politici i vašim prepucavanjima.

  • prcnicije 03.07.2008.

    ovaj markovinović je lopov kakvog nema..tek tolko

Komentiraj...
Vidi sve komentare