To je to što me zanima!

Štekala ENC naplata, ali nije bilo dužih čekanja na Lučkom

U nedjelju ujutro čitatelji su nam dojavili da je otkazao sustav naplate autoputa putem ENC uređaja. U HAC-u kažu da su popodne popravili kvar i naplata ide dalje
Vidi originalni članak

- Krenuli smo prema Zagrebu i eto problema. Na Demerju rade zapisnike jer ENC ne radi, a na Lučkom su podigli rampe. Srećom, nismo zapali u gužvu, no ako to ne poprave sigurno će oni koji će se navečer vraćati imati problema - rekao je čitatelj 24sata u jutarnjim satima. 

Iz HAC Održavanje naplata cestarina tvrde da imaju sve pod kontrolom.

- Nastao je problem prilikom očitanja ENC-a, no naši djelatnici rade na otklanjanju problema. Najbitnije je da nema gužvi niti će ih biti jer imamo razrađen sustav za takve situacije. Bez brige sve je pod kontrolom - rekla je glasnogovornica Andrea Haleuš iz HAC Održavanje naplata cestarina. Do 13 sati ENC naplata nastavila se bez poteškoća. 

Imate li i vi problema na autocesti? Javite nam na reporter@24sata.hr ili na 01/2424242

HAK: Na autocesti A6 Rijeka- Zagreb zbog prometne nesreće nakon tunela Rožman Brdo u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine.Pojačan je promet na naplati Lučko na ulazu na autocestu A1 te na dionici od Zagreba prema Bosiljevu, no zasada se vozi bez poteškoća. Na naplati Lučko u oba smjera nema dužih čekanja. Povremeni su zastoji zbog gustog prometa na Krčkom mostu, duž Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima i na Istarskom ipsilonu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • marica-maca 20.07.2014.

    Pa vrućine su,ni čovjek ne funkcionira, kamoli stroj.

  • user_374415 20.07.2014.

    Izrazito mi je žao bogatih turista u njihovim klimatiziranim automobilima koji moraju koju minutu pričekati u koloni pa svoje novce moraju trošiti sat ili dva kasnije no što su planirali.

  • Šarlota 20.07.2014.

    Ništa ne šteka u HAC-u. Ako iz HAC Održavanje naplata cestarina tvrde da imaju sve pod kontrolom znači da poslovično lažu jer im uređaji štekaju više od godinu dana. Provjereno i isprobano, a od djelatnika u naplatnim kućicama uredno sljeduje "filada" o nesposobnosti vozača da postavi uređaj u "pravu poziciju". O očitanju stanja na ENC uređaju ne treba niti govoriti jer mi je prilikom ulaska na autoput očitano stanje od 386 kn, a na izlazu sam obavještena da mi je ENC u minusu. Lopovska posla HAC-a.

Komentiraj...
Vidi sve komentare