To je to što me zanima!

U samo deset koraka stekni samopouzdanje i budi najcool

Bliži se kraj školske godine, a stanje u tvom imeniku nije bajno? Ne brini. U novom broju Coola donosimo trikove kako preživjeti kraj školske godine, a da učenje ne bude pravo mučenje.
Vidi originalni članak

U specijalnom izdanju Coola, koje ima 68 stranica i prodaje se u paketu s novinama 24sata po 6,99 kuna, saznat ćeš i kako u 10 koraka možeš steći samopouzdanje i postati najcool osoba u društvu, ali i kakvi ljubavni problemi muče tvoje vršnjake. 

Dečki će u kvizu otkriti jesu li spremni reći 'volim te', a ako nisu što im je činiti s vezom. Pozabavili smo se modom i ljepotom pa će čitatelji otkriti kako kopirati stil poznatih zvijezda, a donosimo i novitete iz života poznatih i slavnih.

 Justin Bieber je toliko zaljubljen u Selenu Gomez da je odlučio pomoći joj da bude još popularnija. Par upravo snima duet, a u novom Coolu saznajte kako im je na snimanju te što kažu prijatelji para. 

Demi Lovato priznala je da su joj fanovi najviše pomogli dok se borila s emotivnim problemima i otkrila da je napokon sretna i zaljubljena.

Specijalno izdanje donosi i priču o megapopularnom One Directionu koji sve što rade pretvaraju u zlato. Milijuni obožavatelja kupuju njihove knjige, parfeme, suvenire i sve moguće proizvode koji nose njihov logo. Dečkima 25. 04. u Kolumbiji počinje turneja koja će trajati do 5. listopada, a čuvat će ih čak 100 zaštitara. 

Osim zanimljivih tema, u novom broju očekuju te nagrade i čak 13 postera.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • SamoJaaa_1 15.05.2014.

    Bitan je poster REBELDE :D

  • Ludi Radoje 20.04.2014.

    za samo 6,99kn liječimo sve vaše probleme i tinejđerske frustracije a još na poklon dobijete čistać na paru

  • Queen24 20.04.2014.

    Da je cool biti lako, cool bi bio svako!

Komentiraj...
Vidi sve komentare