To je to što me zanima!

Stella je organizirala izložbu: 'Stalno sam gubila fotoaparat'

Ova talentirana mlada žena inspiraciju pronalazi svuda oko sebe i kako nam kaže, stane i promatra, pa traži, provlači se... U fotografiju se zaljubila na radionici u udruzi Down 21
Vidi originalni članak

Splićanka Stella Matulić u ponedjeljak navečer je u prepunoj pinakoteci crkve Gospe od zdravlja otvorila svoju prvu samostalnu izložbu fotografija, a ujedno je proslavila svoj 20. rođendan. Ova talentirana mlada žena inspiraciju pronalazi svuda oko sebe i kako nam kaže, stane i promatra, pa traži, provlači se... U fotografiju se zaljubila na radionici u udruzi Down 21, a onda je od brata Ante dobila i prvi fotoaparat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- A onda bih izgubila fotoaparat, pa našla, slikala, pa izgubila, i tako stalno. Volim slikati prirodu, stare kuće, ljude, sve... - rekla nam je Stella na otvorenju izložbe "Stellinih 20" koja je imala i humanitarni karakter. Dio novca od prodaje fotografija odlučila je dati crkvi Gospe od zdravlja u kojoj volontira, ali i karate klubu "Zanshin" gdje godinama trenira. Stella je naime, trostruka državna prvakinja u para karateu. 

- Imam crveni pojas, volim trenirati – kazala nam je Stella koju je fra Ante Udovičić na izložbi nazvao pravom zvijezdom, baš kako glasi i njezino ime, poželjevši joj još puno zvjezdanih trenutaka u životu.  

Idi na 24sata

Komentari 3

Komentiraj...
Vidi sve komentare